Win een gratis reisgids voor jouw volgende vakantie

Nog nooit was internet zo populair om je reis te boeken. Even klikken naar aanleiding van een nieuwsbrief of een Instagramfoto en je volgende reisbestemming is online geboekt. Maar hoe vind jij de leukste plekjes op die bestemming? Dat doen we in groten getale nog vaak het liefste met een papieren reisgids. Folders, brochures, reisgidsen. We ontvangen ze graag om de vakantie goed voor te bereiden. Ook geeft het nu al vakantieplezier. Deze week mogen we maar liefst 3 reisgidsen verloten van Odyssee Reisgidsen. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

 

Win een reisgids van Odyssee Reisgidsen

De Odyssee Reisgidsen worden geschreven door Nederlandse en Vlaamse auteurs. Vaak wonen zij in de stad of regio waar ze over schrijven. Ze kennen de bestemming dus door en door. Het zijn kenners bij uitstek want ze schrijven over bekende maar zeker ook over minder bekende plekken. Ze boeien je niet alleen met de cultuur en geschiedenis van een land maar weten ook de leuke restaurants en cafés te vinden.

Duurzaamheid staat centraal met veel aandacht voor natuur & milieu en concrete informatie over fietsen, wandelen en openbaar vervoer. De reisgidsen bevatten veel foto’s én handige kaarten.

 

 

Deze week kun jij een van de 3 reisgidsen winnen. Hoe? Dat is eenvoudig. Geef hier jouw volgende bestemming op, controleer je naam & e-mailadres en over een week hoor je van ons of jij 1 van de gelukkige winnaars bent. Om het nog leuker te maken kun je zelf kiezen welke reisgids je wilt ontvangen.

 

 

 

 

Een gratis reisbrochure over Duitsland of Oostenrijk

Van heel veel bestemmingen in Duitsland & Oostenrijk zijn gratis brochures beschikbaar. Onze partner Vakantiekompas heeft een lijst met bestemmingen waaruit je kunt kiezen. In Oostenrijk zijn dat bijvoorbeeld Tirol & Karinthië. In Duitsland kies je uit een lange lijst van bestemmingen in:

  • Beieren
  • Hessen
  • Noordrijn-Westfalen
  • Thüringen

Bekijk de lijst met bestemmingen hier en bestel gratis het informatiemateriaal voor jouw volgende vakantie.

 

Ga je naar Amerika op vakantie?

Amerika staat te popelen om Nederlandse toeristen te ontvangen. Op veel luchthavens wordt de service beter én vriendelijker. Je ESTA aanvragen is ook zo geregeld en kan in het Nederlands tegenwoordig bij U.S. Customs and Border Protection. Wil je alvast kijken wat je allemaal kunt doen in the States? Vraag dan een gratis brochure aan. Je kunt een digitale interactieve brochure krijgen van heel Amerika of papieren folders van The Great American West. Dit zijn deze regio’s:

Hier vind je het culturele erfgoed van de native indianen en ontdekt je Wild West avonturen bij de cowboys. Ook liggen de bekende nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park in the Great American West.

 

 

 

 

 

Comments are closed.