Dit zijn de warme bestemmingen waar je aan de kou ontsnapt

Volgens de weersverwachting zijn er weer koude dagen en nachten in aantocht. De perfecte reden om de warmte op te zoeken en te ontsnappen aan het koude winterse weer. Ga naar het zonnige Andalusië en bezoek een van de mooiste naaktstranden, warm op in een van de vele sauna’s bij jou in de buurt of maak een verre reis naar het altijd aangenaam warme Thailand.

Ontsnap aan de kou

Ontsnap aan de kou

Zonnen op de mooiste naaktstranden van Andalusië

Andalusië staat wereldwijd bekend als één van de warmste gebieden in Europa. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar kun je in dit stukje Spanje bijna het hele jaar door genieten van de vele prachtige stranden, met of zonder badkleding. Dat Nederlanders steeds meer interesse hebben voor naaktvakanties zagen we al op de Vakantiebeurs bij het “Blootstraatje”. Vele geïnteresseerde bezoekers stonden te wachten bij de stands om informatie in te winnen en de mooiste plekjes te horen. Daarom voor jou een lijstje met de mooiste naaktstranden in Andalusië:

  • Playa de Nueva Umbría, Huelva
  • Playa del Faro de Trafalgar, Huelva
  • Playa Churrito bij duinstrand Bolonia bij Tarifa, Cádiz

Kom tot rust in een sauna bij jou in de buurt

Ben je de kou zat maar heb je geen tijd om te warmte op te zoeken in het buitenland? Ook in Nederland & België zijn er veel sauna’s waar je heerlijk ontspant en opwarmt in de winter. Zoek en boek een saunacomplex bij Treatwell en ga er een dagje of avondje tussenuit!

Tip: neem voor je saunabezoek een vitamine C boost en bouw deze winter een goede weerstand op. Onze redactie is groot fan geworden van Livonlabs’ Altrient C. Daarom mogen we jou van Altrient Nederland als bezoeker van onze site 10% korting geven. Gebruik de kortingscode verkeersbureaus bij het bestellen van een doosje Altrient C.

 

Warm op in het prachtige Thailand

Ontsnap aan het winterse weer en neem een break naar het altijd warme en prachtige Thailand. Door de vele tempels, beelden, kunstwerken en marktjes raak je niet uitgekeken. Bezoek het boeddhistische tempelcomplex Wat Arun op de westelijke oever van de Chao Praya rivier in Bangkok of verdwaal in de kleine straatjes van China Town. Houd je meer van fietsen? Ayutthaya was de hoofdstad van het Thaise rijk totdat het verwoest werd door de Birmezen. Tegenwoordig is de stad de perfecte locatie om per fiets te verkennen.

 

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.