Dit zijn de beste papieren travel magazines

Hoe heerlijk is het om even offline te gaan en door een prachtig reistijdschrift met adembenemende foto’s van unieke bestemmingen te bladeren? Laat je deze week ook offline inspireren, ontdek nieuwe bestemmingen en lees tips van insiders in deze 3 prachtige reistijdschriften.

 

Laat je inspireren door dit travel magazine van eigen bodem

Het Holland Herald Magazine van KLM is een van de meest inspirerende en trendy reistijdschriften van dit moment. Het magazine kenmerkt zich door prachtige fotografie en echte insider tips. Elke maand komen er verrassende bestemmingen aan bod, zoals deze maand culinair Quito. Lees het Holland Herald Magazine tijdens je KLM vlucht (en je mag het gratis mee naar huis nemen) of gemakkelijk online. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

 

Nederland’s verborgen parel

Lonely Planet heeft Friesland verkozen tot de top 3 van de ‘Best in Europe’ plekken van 2018. Friesland is een verborgen parel in Europa met uitgestrekte landschappen en het Friese Waddengebied. Een bezoek aan Friesland is dit jaar extra leuk omdat Leeuwarden de Culturele Hoofdstad van Europa is. Op de website van Friesland vind je alle culturele en creatieve activiteiten van dit moment. In het Lonely Planet Magazine lees je meer over de ‘Best in Europe’ plekken van 2019. Het magazine ligt voor € 6,50 in de winkel. Lees hier alles over Friesland in de top van de de ‘Best in Europe’ plekken van 2019.

 

 

Beleef de winter in de Verenigde Staten

Doe inspiratie op in de winteruitgave van het nieuwe America Magazine. Met een spannend verhaal over The Great American West kom jij helemaal in de vakantiestemming. Reisjournalist Jaap neemt je mee naar de 5 staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota.

North Dakota Badlands

North Dakota Badlands

In de Great American West vind je het culturele erfgoed van de native indianen en de echte Wild West avonturen van de cowboys. Ook tref je hier de grote nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park. Ontdek op een actieve manier de natuur en historie van de USA.

Win een abonnement op America Magazine

 

 

 

Comments are closed.