Dit zijn 3 snorkelparadijzen voor kinderen

Snorkelen is de perfecte activiteit voor kinderen tijdens de vakantie. Neem ze mee op avontuur onder water en maak kennis met de magische onderwaterwereld. Deze 3 eilanden zijn ideale bestemmingen om te snorkelen met kinderen: een Grieks eiland in de Egeïsche zee, een Nederlands eiland in tropische wateren en een verborgen eiland in Thailand.

Een onderwaterparadijs in de Egeische Zee

Op het Griekse eiland Kea in de Egeïsche Zee kun je prachtig snorkelen. Het is een bergachtig eiland met prachtige stranden, diepe ravijnen, bergplateaus, groene valleien en schitterende baaien. Er zijn talloze zeedieren in de Egeïsche zee die je kunt bewonderen. Denk hierbij aan zeenaaktslakken, krabben, garnalen en zeepaardjes. Snorkelen op Kea kun je ideaal combineren met een dag aan het strand. Lees hier alles wat je moet weten voor een vakantie naar Kea.

kea-vourkari

Beleef de magische onderwaterwereld van Bonaire

Deze week nemen we je mee naar een Nederlandse bestemming verder van huis. Het Nederlandse Bonaire is een echte onderwater speeltuin voor kinderen met helder blauwe wateren en kleurrijke vissen. Verken de verschillende strandjes op Bonaire en plan de dagen met de kinderen flexibel in. Een tip: vaar vanaf Kralendijk naar Klein Bonaire om schildpadden te zien. Hier vind je alle ins & outs voor het snorkelen op Bonaire.

Snorkelen in de mangrove

Snorkelen in de mangrove

 

 

De verborgen schatten van het eiland Trang

Volgens de Lonely Planet zijn de Trang-eilanden de ideale bestemming om het onbewoonde eiland gevoel te krijgen. De Trang-archipel bestaat uit ruim 47 eilanden. Alles wat bij een paradijs hoort kun je hier vinden. Van de mooiste onderwaterwereld, een kleurrijk koraalrif om te snorkelen tot geheime lagunes omgeven door gigantische kliffen. Trang is de ideale bestemming om je kinderen kennis te laten maken met de wonderen van de onderwaterwereld. Vraag je Thailand e-visum aan want voor Thailand heb je een visum nodig. Lees hier hoe je je goed kunt voorbereiden voor je reis naar Thailand.

Foto: ChrisTravelBlog.com

Foto: ChrisTravelBlog.com


Foto: Christravelblog.com

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.