Dit zijn de nieuwe hotspots voor lovers

Dit zijn deze zomer de hotspots om je geliefde mee naartoe te nemen. Sommige bestemmingen kenmerken zich door een ontspannen romantische sfeer of zijn de perfecte plek om samen een unieke tijd te beleven. Ga idyllisch kamperen, ontsnap naar het relaxte eiland Djerba of geniet met je geliefde van romantische Braziliaanse muziek.

Kamperen en picknick gaan hand-in-hand in Noord-Hessen

Kamperen en picknick gaan hand-in-hand in Noord-Hessen

Idyllisch kamperen in Noord-Hessen

Noord Hessen is een echte romantische hotspot deze zomer. Je kunt hier kamperen in de prachtige natuur combineren met een saunabezoek of een dagje naar de stad. Niet ver van het indrukwekkende Staatspark Karlsaue ligt de idyllisch aan de Fulda gelegen camping & camperplaats van Kassel. Bezoek de bruisende stad Kassel of ontspan tijdens een bezoek aan het moderne Auebad. Dit is een openluchtbad en overdekt zwembad met saunalandschap. Ook in de buurt van het sprookjesachtige natuurpark Reinhardswald kun je kamperen. Hier nodigen de uitgestrekte bossen en velden langs de rivieren je uit tot wandelen, fietsen, vissen of kanoën – alles meteen vanaf de camping. Er is niets romantischer dan samen kamperen in de natuur. Hier vind je alle camping highlights in Noord-Hessen.

Waan je in het romantische tijdperk

De Dag van de Romantische Muziek is een adembenemend decor voor klassieke muziek en heerlijk eten en drinken. Op verschillende podia wordt er muziek ten gehore gebracht, elk met een eigen sfeer en stijl. Naast klassieke muziek is er een ‘Wereld van de Romantische Muziek Podium’, waar romantische muziek uit verschillende windstreken te horen is, van Balkan tot Braziliaanse invloeden. Voor veel mensen is het traditie om veel aandacht te besteden aan hun (zelfgemaakte) romantische outfit, waardoor je je echt in het romantische tijdperk waant. Lees hier waar en wanneer het festival plaatsvindt.

 

 

De ideale romantische getaway vind je op Djerba

Bezoek Djerba voor de ideale romantische getaway. Dit Tunesische eiland is de ideale uitvalsbasis voor een relaxte zonvakantie met stranden, souks en street art. Djerba’s geschiedenis gaat een lange tijd terug en het eiland werd al genoemd in Homerus’ Odyssee. Wissel historische bezienswaardigheden af met moderne street art. In het dorpje Erriadh hebben kunstenaars muurschilderingen gemaakt in de stoffige straten. Shop vervolgens prachtig aardewerk, handgeknoopte kleden en sieraden in de souks en geniet van de mooiste zonsondergang in de kleine havenplaats Borj Djillidj. Hier vind je alle ins en outs voor de ideale romantische getaway in Djerba.

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.