Van deze wintersportbestemmingen word je heel erg blij

Woon een ijshockeywedstrijd van de Edmonton Oilers bij en maak een ijssculptuur tijdens Ice on Whyte in Canada. In Noorwegen aanschouw je het Noorderlicht met je familie of vrienden. Kom erachter in welk land wij Nederlanders het liefst een pitstop maken onderweg naar wintersport.

Woon een ijshockeywedstrijd bij in Canada

KLM maakt het voor wintersportliefhebbers die iets anders willen dan de Alpen heel gemakkelijk. Wintersporters nemen gratis hun wintersportuitrusting mee op rechtstreekse vluchten naar Edmonton, Canada. Met wie maak jij een ijsculptuur tijdens Ice on Whyte en wie neem jij mee naar een ijshockeywedstrijd van de Edmonton Oilers? Boek nu jouw vlucht met KLM vanaf Schiphol naar Edmonton.

 

 

Wintersport in Canada

Aanschouw het Noorderlicht in Noorwegen

Noorwegen bezit het hoogste bergplateau van Europa, met off-pistes in de ongerepte natuur. Duik na een avontuurlijke dag met de hondenslee in een van de bekroonde spa’s en wie weet geniet jij van het noorderlicht. KLM vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar Oslo en Bergen. Voor de kleintjes zijn er speciale pistes van tovertapijt en kindvriendelijke liften.

 

 

Tip: vergeet niet om vooraf Euro’s te wisselen voor Kronen. Boek nu jouw vlucht met KLM vanaf Schiphol naar Oslo.

Hondenslee in Noorwegen

Hier stoppen Nederlanders graag onderweg naar wintersport

Wij Nederlanders reizen graag verantwoord naar wintersport. Het liefst maken wij elke 2 uur een pitstop om even bij te tanken. Aan het einde van een lange dag op de autobahn overnachten wij graag in een van de lokale hotels om de reis goed uitgerust voort te zetten. Waar stop jij het liefst voor een lekkere chocomelk en warme maaltijd? In Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk?

Wintersport in de Alpen

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.