Met deze december tips geef jij een onvergetelijke ervaring cadeau

Verlanglijstjes vullen met je wensen, of taaipoppen eten bij de oosterburen. Genieten van winterpret tijdens de Winter Wonder Weken op een drijvende schaatsbaan. Een reis-ervaring is het mooiste december cadeau. Wij geven jou ook graag die ervaring door je een kerstreis te laten winnen naar Düsseldorf.

Verlanglijstjes vullen met jouw wensen

Vul je verlanglijstje voor de feestmaand of verras jouw dierbare in december met een cadeau voor op reis. 5 tips voor onder de kerstboom of in je schoen voor het nieuwe jaar waar iedere reisliefhebber vrolijk van wordt! Weg met de standaard cadeaus en hallo 5 unieke travel gifts!

 

 

Kerst en Sinterklaas vieren in de Lorraine

De dagen worden korter en de temperatuur kouder; over 5 weken is het al het kerst! Voor een bezoek aan een speciale kerstmarkt ben je bij onze oosterburen aan het juiste adres. Plaatsen zoals Plombières-les-Bains worden omgetoverd tot een kerstdorp met verlichte lampionnen figuren, taaitaaipoppen. Bij het vallen van de nacht komen kabouters en knuffelberen tot leven.

 

 

In Metz ontdekt Harmke de prachtige glas-in-lood ramen in de Kathedraal wat bijdraagt aan jouw ultieme kerstgevoel.

Winterpret tijdens de Winter Wonder Weken

De Winter Wonder Weken van Leiden bestaan uit 10 evenementen. Deze winterse festiviteiten beginnen in november met de Sinterklaasintocht en eindigen in januari met de grootste drijvende ijsbaan van Nederland. Deze jaarlijks terugkerende gebeurtenis is op zichzelf al een cadeau om te bezoeken. Lees meer over het programma en de Korenweekenden, Singel ‘Spark Zondag en Kinder DOEza Festival.

Foto: Centrum van Leiden

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.