Verlanglijstje te vullen? 5 cadeaus die niet mogen ontbreken!

Vind jij het ook altijd zo lastig om je verlanglijstje voor de feestmaand te vullen of verras je jouw dierbare in december graag eens met een tof cadeau voor op reis? Cherry LAB cureerde 5 tips voor onder de kerstboom, in je schoen of als fijne opsteker voor het nieuwe jaar waar iedere reisliefhebber geheid vrolijk van wordt! Weg met dat eeuwige boek uit de zak van Sinterklaas of die altijd-goed-badschuim-fles voor Kerst; hallo 5 unieke travel gifts!

1.Nachtje weg onder de kerstboom

Croissantjes, verse jus d’orange en een zacht gekookt eitje bestellen via roomservice terwijl je nog even ligt te dommelen onder het dikke, donzen hoteldekbed. Do we need to say more? Een fijne hotelovernachting is een traktatie voor iedere reiziger en via een persoonlijke voucher van Hotelgift geef jij deze gemakkelijk cadeau! Met keuze uit 110.000 hotels in 170 landen durven we te wedden dat jouw presentje in de smaak valt!

 

 

2. Dompel je warme water

Een heerlijk kopje thee voor het slapengaan of een emmertje warm water om je ’s ochtends mee te kunnen wassen; het is helemaal niet nodig om jezelf deze luxe op reis te onthouden dankzij de reisdompelaar! Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en klaar is je warme water. Daar maken wij graag ruimte voor in onze koffer of backpack!

3. srprs yourself!

Volgens srprs.me beleef je de tofste ervaringen als je geen verwachtingen hebt. Gun jij jouw dierbare dit ook? Dan kun je in december een wel heel speciale giftcard bestellen, die uiteraard ‘srprs.spannend’ wordt ingestoken. Via een persoonlijke invite krijgt de ontvanger een datum en tijd doorgestuurd waarop het gegeven bedrag (online) wordt onthuld. Maar dat is – zoals we van een verrassingsreisorganisatie mogen verwachten – nog niet alles! srprs.me voegt namelijk een eigen verrassingssausje toe en upgrade een aantal giftcards tot héle toffe hoofdprijzen! They love to surprise; who will you surprise?

4. Geef aan een ander

Helaas heeft niet iedereen geld om cadeautjes te kopen of op reis te gaan. Stichting Reis met je Hart zet zich in voor deze mensen om hen toch een vakantiegevoel te bezorgen. Draag jij daarom deze kerst jouw steentje bij aan een spetterende feestmaand waarin een persoon of zelfs gezin wordt verrast met een fijn weekendje weg of vakantie? Want uiteindelijk draait de feestgedachte natuurlijk vooral om samenzijn en voor elkaar zorgen!

 

 

5. Reiscadeau inspiratie?

Mochten bovenstaande tips het toch net niet helemaal zijn en geef je het liefst wel een fysiek cadeau, dan kun je altijd nog een kijkje nemen op www.travelgiftshop.nl voor de leukste reisgerelateerde inspiratie! Van kleurrijke camera straps en vrolijke kofferlabels tot leren reisdagboekjes en strandhanddoeken in de vorm van een hamburger.

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.