Themaweek: Cruise vakanties

Hoe is het gesteld met jouw zeebenen? Deze week staat in het teken van de cruise vakantie. Kom met ons mee op ontdekkingstocht en neem een duik in de wereld van het nieuwe cruisen. Op reis gaan per boot is natuurlijk niets nieuws, in de Gouden Eeuw wisten wij niet anders. De cruise vakanties zijn in ontwikkeling en ontpoppen zich tot aantrekkelijke en ontspannen reisopties. De cruise blijft een uitstapje vol luxe met jacuzzi’s, wellness en de uitstekende service die we allemaal kennen uit de films (denk aan de Titanic). Aan boord heerst er een relaxte informele sfeer waarin je gewoon in je spijkerbroek aan tafel kunt schuiven. Wij stuurden onze contributors op ontdekkingstocht over noordelijke wateren om het nieuwe cruisen te ervaren. In deze week vol cruise vakanties zullen zij elke dag een inspirerende blogpost publiceren.

Onze contributors klaar om aan boord te stappen.

Onze contributors klaar om aan boord te stappen.

Het nieuwe cruisen

Onze contributors Natasja BogersHenriette Bokslag, Mandy Groenewegen en Justine Biesot maakten een tweedaagse ‘Trip to Nowhere’ op het luxe cruiseschip The Norwegian Getaway. Met een rijk aanbod aan eetgelegenheden, wellness faciliteiten, live entertainment en de meest prachtige panorama’s over open zee, heb je op dit schip alles wat je op het vasteland kunt vinden. Onze contributors brengen deze week verslag uit over hun belevingen op het met vier sterren bekroonde schip. Zo krijg je een kijkje in de wereld van het nieuwe cruisen. Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief of neem een kijkje op onze Twitter, Facebook of Google+ pagina’s.

Deze route legden onze contributors af

Deze route legden onze contributors af

Lees de posts:

Comments are closed.