Boek een boergondisch luncharrangement met kasteelbezoek in Doorwerth

Eropuit in het voorjaar betekent genieten van de ontluikende natuur, van bomen en bos, weide en velden en van historische landgoederen zoals kasteel Doorwerth. Om zo’n dagje uit extra speciaal te maken kunnen genieters nu ook deelnemen aan een heerlijk luncharrangement en kasteelbezoek in het gezelschap van vrienden, familie of partners.

Boergondisch lunchen

In het sfeervolle Koetshuis genieten bezoekers in het voorjaar van een ‘Boergondische’ lunch van kasteelcafé De Zalmen met (h)eerlijke streekproducten en ambachtelijke lekkernijen. Voldaan en met nieuwe energie gaan de gasten na de lunch het middeleeuwse kasteel in en beleven de rijke geschiedenis van het landgoed. Een wandeling door de moestuin of struinen door de uiterwaarden of bossen op de stuwwal maken de beleving helemaal compleet. Kasteel Doorwerth is een Kidsproof museum en heeft een leuk aanbod van activiteiten en speurtochten voor de kleine bezoekers.

 

 

Datum: Tot en met 30 juni 2024 op zaterdag en zondag. Ga naar de website voor actuele informatie en uitzonderingen. Aanvang lunch: 12:00 uur. Entree: volwassenen € 35,00, kind 4 t/m 18 jaar € 20,00. Museumkaarthouders en Donateurs € 29,50, kind MK en Donateurs € 15,00. Tickets zijn inclusief lunch en kasteelbezoek, laatste entree kasteel 16:00 uur. Deelname kan alleen met vooraf gereserveerd ticket voor het arrangement.

 

 

Wist je dat Kasteel Cannenburch samen met Kasteel Doorwerth en Kasteel Hernen ook in 2024 Kidsproof zijn? Kinderen betalen een lager entreetarief. En Museumjaarkaarthouders mogen gratis naar binnen op vertoon van hun pas.

Bekijk de locatie van Kasteel Doorwerth

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel Doorwerth ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.