Kasteel Cannenburch is ook in 2024 Kidsproof

Onlangs zijn kasteel Cannenburch, kasteel Hernen en kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap en Kasteelen (GLK) weer uitgeroepen tot Kidsproof Museum. In 2024 behouden zij de titel van kindvriendelijk kasteel; deze titel wordt bepaald door de eerlijkste groep museumbezoekers, de kids zelf.

Michelinsterren

Kidsproof musea zijn de Michelinsterren van de museumwereld. In 2024 krijgen 77 musea het Kidsproof keurmerk, in iedere provincie minstens één. GLK heeft maar liefst drie Kidsproof musea: kasteel Cannenburch, kasteel Hernen en kasteel Doorwerth.

 

 

In het afgelopen jaar heeft Kasteel Cannenburch veel kinderen mogen ontvangen die al dan niet verkleed en met speurtocht of kinderaudiotour op ontdekking zijn gegaan door het kasteel.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, Vaassen. Datum: 12 t/m 31 december tijdens Cannenburch in kerstsfeer. Tijd: 11.00 tot 16.00 uur
Kosten: volwassenen € 13,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00. Donateurs en Museumkaarthouders gratis op vertoon fysieke pas. Een gratis kinderkaartje op vertoon van een geldige Museumkaart voor kinderen. Reserveren is aanbevolen en kan via www.glk.nl/cannenburch.

 

 

Om dit te vieren heeft GLK een mooie actie voor de jonge kasteelbezoekers. Ieder kind met een Museumkaart mag een vriendje of vriendinnetje gratis meenemen. Kinderen die een bezoekje willen brengen aan kasteel Cannenburch, kasteel Hernen en/of kasteel Doorwerth krijgen op vertoon van een geldige Museumkaart voor kinderen een kinderkaartje gratis. De actie is geldig t/m 31 december 2023 tijdens de reguliere openstelling.

Bekijk de locatie van Kasteel Cannenburch

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel Cannenburch ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.