Hierom ga je naar Grace in Rotterdam

Terrasje pakken? Daarvoor moet je zijn bij Grace in Rotterdam! Dit recent geopende festive restaurant is een blikvanger aan de Coolsingel. Het weet sinds begin juli opnieuw de ogen op zich gericht dankzij de opening van een gigantisch zomerterras dat plaats biedt aan maar liefst 250 gasten.

Inspiratie uit Parijs, Barcelona & Madrid

Grace zit in een hoekpand aan de Coolsingel, pal tegenover het stadhuis en niet ver van de Beurstraverse alias Koopgoot. Het pand stond jarenlang leeg, maar de ervaren horecaondernemer Herman Hell zag de potentie. Bij de renovatie liet hij zich inspireren door restaurants in steden als Parijs, Barcelona en Madrid.

 

 

Grace noemt zichzelf ‘festive restaurant’. Tijdens de opening ontpopte het zich dan ook tot een echt feestbeest met volop swingende dansmuziek, waarbij de champagne rijkelijk vloeide! “Ons nieuwe terras is de perfecte aanvulling op het internationale karakter van Grace,” aldus Niels van Putten, manager van Grace.

 

 

Ronde vormen en lichte tinten voeren de boventoon. De comfortabele zitjes in combinatie met de vele planten willen op ‘normale’ dagen juist garantstaan voor een oase van rust. Het luxueuze design van Grace, roept een romantische en mediterrane sfeer op die je even doet ontsnappen aan alle reuring van de stad.

Op de kaart prijken wereldse gerechten en dito dranken. Er werd dan ook een sterrenchef aangetrokken in de persoon van Marco Prins. Je kunt de hele dag bij Grace terecht. Of het nu gaat om een early breakfast of een uitgebreide lunch, high tea, borrel of feestelijk diner, Grace zal je met open armen ontvangen. Adres: Grace, Stadhuisplein 1a, 3012 AR Rotterdam.

 

 

 

 

 

Comments are closed.