Bezoek de ANTOR Trade Workshop op 24 mei

ANTOR Nederland organiseert op dinsdag 24 mei de jaarlijkse ANTOR Trade Workshop. Vorig jaar werd de eerste editie online gehouden, dit jaar vindt het event dus voor het eerst ‘live’ plaats in Gouda. Daarnaast heeft ANTOR wederom drie nieuwe leden verwelkomd: de nationale toerismebureaus van Bonaire, Oostenrijk en Zuid-Afrika. Hiermee komt het aantal leden van de Association of National Tourist Office Representatives op 30.

Een interessant evenement

De ANTOR Nederland Trade Workshop is een evenement voor reisagenten, ZRA’s en touroperators. De verschillende vakantiebestemmingen praten hen graag bij over de toeristische ontwikkelingen, openingen en thema’s en natuurlijk kunnen eventuele samenwerkingen of studiereizen worden besproken.

 

 

De Trade Workshop bestaat uit speeddate sessies van 9 minuten. Als de bel klinkt, wordt er gewisseld van plek, zodat iedereen de kans krijgt met zoveel mogelijk bestemmingen te spreken. Je kunt zelf kiezen bij welke en hoeveel landen je graag wil aanschuiven.

Locatie

De ANTOR Trade Workshop vindt plaats in Relais & Châteaux Weeshuis Gouda, gevestigd in het voormalige Aalmoezeniersweeshuis (1599). Openbaar vervoer: het Weeshuis bevindt zich in de binnenstad van Gouda. Vanaf het NS station is het 12 minuten lopen. Parkeren: Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is Klein Amerika, op 5 minuten lopen van het Weeshuis.

Programma

  • 13:00 – 13:30 – Welkom
  • 13:30 – 16:30 – ANTOR Trade Workshop
  • 16:30 – 17:00 – Open Marketplace
  • 17:00 – 18:00 – Afsluitende borrel

Helaas kunnen ANTOR leden Denemarken, Luxemburg, Zuid-Afrika en Zweden niet aanwezig zijn. Meer informatie en aanmelden voor de workshop kan op https://www.aanmelder.nl/133138/subscribe.

ANTOR Nederland is sinds 1975 het niet-politieke samenwerkingsverband tussen nationale toerismebureaus om kennis, ideeën en ervaring uit te wisselen over het Nederlandse uitgaand toerisme. De twee belangrijkste evenementen voor ANTOR zijn de jaarlijkse Trade Workshop (mei) en de Media Workshop (november). Tijdens deze events kunnen de reisbranche en de reismedia kennismaken en bijpraten met de ANTOR leden, wordt het laatste nieuws vanuit de bestemmingen gedeeld en kunnen er afspraken worden gemaakt voor samenwerkingen, studie- en persreizen.

Leden ANTOR Nederland 2022

Aruba
Griekenland
Polen
België – Vlaanderen & Brussel
Groot-Brittannië
Portugal
België – Wallonië & de Ardennen
Ierland
Singapore
Bonaire
Israël
Spanje
Cyprus
Kroatië
Tsjechië
DenemarkenLuxemburg
Tunesië
Dominicaanse Republiek
Maleisië
Turkije
Duitsland
Marokko
Zuid-Afrika
Estland
Oostenrijk
Zweden
Frankrijk
Peru
Zwitserland

 

 

SUBTITEL

 

 

 

 

 

Comments are closed.