Bonaire

Toeristen op Bonaire kunnen op Lac Sorobon windsurfles krijgen van surfkampioenen of zich vanaf hun strandbedje vergapen aan hun skills en trics. Het windsurfen heeft dit gedeelte van Bonaire op een duurzame manier toeristisch ontwikkeld. Topsport, werkgelegenheid en duurzame ontwikkeling van de eilandeconomie gaan zo hand in hand.
kiri-wereldkampioen-bonaire

 

Vraag een PCR Test aan voor Bonaire (corona test)

Door het opgeven van je email adres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR test, die verplicht is als je naar Bonaire wilt reizen.

 

Zonder een negatieve testuitslag mag je niet naar Bonaire reizen. In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een PCR test voor Bonaire. Ook gelden er strikte voorwaarden voor de ouderdom van het testcertificaat met de negatieve uitslag voor Bonaire. Vaak mag deze niet ouder zijn dan bijvoorbeeld maximaal 4 dagen voordat je aankomt. Ook deze informatie staat gedetailleerd in de e-mail beschreven.

 

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s op Bonaire

Bonaire

Postbus 472
2000 AL Haarlem
Nederland
Telefoon: +31235430704
URL: http://www.tourismbonaire.com

twitter
Facebook: www.facebook.com/Bonairedutchcaribbean
Instagram: instagram.com/bonairetourism
YouTube: youtube.com/bonairetourism

 

Neem contact op met Verkeersbureau Bonaire

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.

Vraag een brochure aan over Bonaire.