Bezoek Polen op de Fiets & Wandelbeurs in Utrecht

Net als vorig jaar zal tussen 28 februari t/m 1 maart in Jaarbeurs Utrecht de editie 2020 van Fiets en Wandelbeurs plaatsvinden. Alles staat natuurlijk in het teken van fietsen en wandelen. En de Poolse Organisatie voor Toerisme is dit jaar ook daar aanwezig!

Gevarieerd landschap

In hal 4 op de stand C.60 wordt Polen als een ideale plek voor fiets en/of wandel vakantie gepromoot. Met haar enorme rijkdom aan natuur en gevarieerd landschap is ons land gewoon perfect voor het actieve toerisme.

 

Lees ook dit artikel: Waar staat Polen?

 

Op de beurs wordt Polen vertegenwoordigd door de Poolse Organisatie voor Toerisme in Amsterdam en voor het eerst Klein Polen met hun nieuwe fietsroutenetwerk VeloMalopolska. Ook is op de beurs, al bekend bij het Nederlandse publiek, Green Velo aanwezig.

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs hebben jullie een kans om aan onze experts vragen over de Poolse fietsroutes te stellen. Speciaal vanuit Polen komen ze om zelfs de moeilijkste “topics” te bespreken.

 

 

Behalve de gewone informatiebalie heeft Polen ook 2 andere extraatjes:

  • een 5-D bioscoop van Green Velo
  • en een speciale fietssimulator met een prachtige grote scherm van VeloMalopolska, onwijs leuk voor jong en oud!

Op zondag 1 maart 2020 om 13:00 uur is een presentatie in de Zaal 1 “Małopolska Cycling Challenge”. Drie experts uit Polen: Jarosław Tarański, Marcin Koziol en Marek Szwed vertellen je alles over de fietsmogelijkheden in de Poolse regio Małopolska.

Bezoek de Poolse stand tussen 28 februari en 1 maart – hal 4 stand C.60 en ontdek Polen op twee vielen!

 

Win een handige fietshouder voor je smartphone en neem een gratis routekaart mee

Fietsrondje.nl verloot een handige houder voor je smartphone op de fiets. Deze houder voldoet aan alle wetgeving en hierdoor kun je handsfree navigeren tijdens jouw fietsrondje. Tijdens de beurs maak je op de Fietsrondje.nl stand elke dag kans om 2 fietshouders met iPhone of Android app te winnen. Kom om 13:00 of 16:30 naar de stand om te horen of je gewonnen hebt en je krijgt de prijs direct mee. Vul nu alvast de enquete in om meer kans te maken!

Met de gratis routekaarten van Hessen zet je jouw eigen Fietsrondje uit in Hessen. Of je fietst 1 van de Hessen fietsroutes die Bert speciaal voor jou heeft beschreven door natuurpark Hoher Vogelsberg of ontmoet Doornroosje op je ebike. Kom langs op Fietsrondje.nl stand 3.C58 op de Fiets & Wandelbeurs om een gratis fietskaart op te halen.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 28, 29 februari en 1 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 5 piek korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Koop kaartjes met korting

Klik hier voor kaartjes met korting

Comments are closed.