Vlieg rechtstreeks naar Osaka met Qatar Airways

Qatar Airways kondigt met trots aan dat het vanaf 6 april 2020 vluchten gaat uitvoeren op Osaka, Japan. Osaka is de op een na grootste metropool van Japan en wordt voor de luchtvaartmaatschappij de derde toegangshaven tot het land. Qatar Airways startte in 2010 rechtstreekse vluchten naar Tokyo Narita en lanceerde in 2014 een route op Tokyo Haneda vanaf Hamad International Airport (HIA) te Doha.

Op de nieuwe route wordt een Airbus A350-900 ingezet, die is uitgerust met 36 stoelen in Business Class en 247 zitplaatsen in Economy Class. In eerste instantie worden vijf vluchten per week uitgevoerd, wat vanaf 23 juni 2020 wordt uitgebreid naar dagelijkse vluchten.

Group Chief Executive van Qatar Airways, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker vertelt: “Het doet ons enorm veel genoegen dat we onze bekroonde diensten nu ook naar Osaka kunnen brengen en deze populaire Japanse bestemming kunnen toevoegen aan ons wereldwijde netwerk. Osaka is een belangrijke bestemming en door op deze wereldstad te vliegen kunnen we passagiers, met ons uitgebreide netwerk van meer dan 160 bestemmingen over de hele wereld, een zorgeloze reis bieden.”

 

 

Osaka geldt al vele honderden jaren als het economisch centrum van het Kansai-gewest in Japan. In het Kansai-gewest bevinden zich talloze bekende attracties, zoals Arima Onsen, een van de beroemdste en oudste heetwaterbronnen, en Nara, de vroegere historische hoofdstad van het land. Bezoekers kunnen er ook historische bezienswaardigheden bewonderen, waaronder UNESCO World Heritage Sites zoals Kasteel Himeji.

 

 

Qatar Airways heeft momenteel een moderne vloot van ruim 250 vliegtuigen, die via de hub Hamad International Airport (HIA) meer dan 160 bestemmingen wereldwijd aanvliegen. De maatschappij heeft onlangs een aantal nieuwe bestemmingen toegevoegd aan haar netwerk, namelijk Rabat, Marokko; Izmir, Turkije; Malta; Davao, Filippijnen; Lissabon, Portugal; en Mogadishu, Somalië. In oktober 2019 komen daar Langkawi in Maleisië en Gaborone in Botswana bij. Vanaf maart 2020 wordt ook gevlogen op Luanda, Angola.

Qatar Airways is onlangs uitgeroepen tot de ‘Beste luchtvaartmaatschappij ter wereld’ door de 2019 World Airline Awards, een organisatie die wordt beheerd door het internationale onderzoeksbureau naar kwaliteit in de publieke luchtvaart Skytrax. Bovendien werd de maatschappij bekroond tot ‘Beste luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten’ en kreeg ze de accolades ‘Beste Business Class ter wereld’ en ‘Beste Business Class stoel ter wereld’, als erkenning voor haar baanbrekende Business Class ervaring ‘Qsuite’. Qatar Airways heeft als enige luchtvaartmaatschappij niet minder dan vijf keer de felbegeerde titel ‘Skytrax Airline of the Year’ gekregen, die geldt als het hoogst haalbare in de luchtvaartindustrie.

Vluchtschema

zondag, maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag (plus dinsdag en donderdag vanaf 23 juni 2020)

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.