easyJet vervoert 60 miljoenste passagier vanaf Schiphol

easyJet, Europa’s toonaangevende luchtvaartmaatschappij, heeft recent de 60 miljoenste passagier verwelkomd sinds easyJet’s eerste vlucht op Schiphol in 1996. De 60 miljoenste passagier zat op een vlucht naar de Kroatische stad Pula, één van easyJet’s nieuwste zomerbestemmingen vanaf Schiphol.

Feestelijke ontvangst voor alle passagiers

Alle passagiers van vlucht EJU7955 werden bij de gate feestelijk ontvangen. Danique Kranenborg was blij verrast dat zij easyJet’s 60 miljoenste passagier op Schiphol was en ontving van William Vet, Country Manager easyJet Nederland, een reischeque voor twee retourtickets naar keuze. Danique Kranenborg: “Wat super leuk dit, we zijn op weg naar Pula om daar mijn ouders op te zoeken, die zitten daar al een weekje vakantie te vieren. We zijn er zelf nog nooit geweest, we gaan ook nog even goed nadenken naar welke bestemming we willen gaan met de tickets die we cadeau hebben gekregen, er is zoveel keus!’

 

 

William Vet zegt: ’60 miljoen passagiers vervoeren is natuurlijk een ontzettend mooie mijlpaal en toont de reislust van de Nederlander en de behoefte waar easyJet in voorziet. Luchthaven Schiphol is voor ons een belangrijke luchthaven. Door de inzet van grotere en milieuvriendelijke vliegtuigen kunnen we ons aanbod op Schiphol blijven ontwikkelen. In 2015 hebben we een basis geopend op Schiphol waardoor we onze verschillende doelgroepen passagiers een breed vluchtaanbod en tijden kunnen aanbieden.’’

 

 

Vanaf Schiphol zijn 46 bestemmingen direct met easyJet te bereiken. Hierdoor is er voor elk type reiziger wel een passende bestemming. Zo kunnen zakenreizigers naar economisch belangrijke steden vliegen en kunnen passagiers in het zomerseizoen op reis voor culturele citytrips zoals Wenen of Rome of naar een mooie zonbestemmingen als Verona. Ook vliegt easyJet in de winter naar wintersportbestemmingen zoals Salzburg en Genève en naar de winterzon in Hurghada of Agadir.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.