EasyJet vliegt nu ook naar Agadir

easyJet, Europa’s toonaangevende luchtvaartmaatschappij, voegt deze winter Agadir in Marokko toe aan het netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. Met deze nieuwe route vliegt de maatschappij nu op 43 bestemmingen vanaf Schiphol. Agadir is tevens ook de eerste Marokkaanse bestemming die easyJet direct vanaf Schiphol aandoet.

William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt: “We zijn blij met Agadir als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Nu de wintermaanden weer om de hoek staan is het prettig dat we onze Nederlandse reizigers steeds een uitgebreidere keuze aan winterbestemmingen kunnen aanbieden, onlangs voegden wij namelijk ook Fuerteventura toe aan ons routenetwerk.

 

 

Ook biedt het toevoegen van deze bestemming mogelijkheden voor easyJet-passagiers die familie in Marokko of Nederland willen bezoeken.’’

 

 

Agadir is een kustplaats in Marokko, de badplaats is gelegen aan de azuurblauwe Atlantische Oceaan en is de ideale vakantiebestemming voor zonaanbidders. Door het gunstige klimaat in Agadir kunnen reizigers zo’n 300 dagen per jaar genieten van zonnig weer. Verder kunnen reizigers genieten van het 10km lange, prachtige strand en de ruime keuze aan horeca faciliteiten op de boulevard.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.