Nu ook vliegen naar Hurghada met easyJet

easyJet, Europa’s toonaangevende luchtvaartmaatschappij, voegt deze winter Hurghada in Egypte toe aan het netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. Met deze nieuwe route vliegt de maatschappij nu op 46 bestemmingen vanaf Schiphol.

easyJet gaat van 14 december tot en met 28 maart 2020 één keer per week, op zaterdag, vliegen naar Hurghada.

Hotspot

William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt: “We zijn blij met Hurghada als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Het is fijn dat we onze Nederlandse reizigers tijdens de wintermaanden steeds een uitgebreidere keuze aan winterbestemmingen kunnen aanbieden, onlangs voegden wij namelijk ook Agadir toe aan ons routenetwerk. Andere winterzonbestemmingen die vanaf Schiphol met easyJet zijn te bereiken zijn Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote.’’

 

Lees ook dit artikel: Vlieg naar Agadir met easyjet

 

Hurghada is een absolute hotspot in Egypte, de badplaats is ideaal gelegen aan de Rode Zee en heeft iets te bieden voor elke reiziger. Zo kun je je prima onderdompelen in de cultuur van Egypte, heerlijk op het strand liggen maar ook de sportieve vakantieganger kan zijn hart ophalen met mooie duikgebieden. Vanaf vandaag kunnen passagiers hun reis naar Hurghada boeken via de website van easyJet.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.