Vlieg nu met Delta naar Tampa vanaf Schiphol

Delta Air Lines is vorige week gestart met de nieuwe route naar de trans-Atlantische bestemming Tampa in Florida. Om het begin van de nieuwe route te vieren, organiseerde Delta vandaag een feestelijke ceremonie op Schiphol die werd bijgewoond door diverse genodigden waaronder een delegatie uit Tampa Bay.

Delta breidt haar netwerk vanuit Nederland in samenwerking met Joint Venture partners KLM, Air France en AlItalia gestaag uit. Vorig jaar startte de luchtvaartmaatschappij met services vanuit Amsterdam naar zowel Orlando als Los Angeles. Delta voert deze zomer tot 21 dagelijkse vluchten uit naar 11 bestemmingen in de Verenigde Staten.

 

 

“Niet eerder hadden we zoveel vluchten tussen Amsterdam en de Verenigde Staten,” zegt Roberto Ioriatti, vicepresident trans-Atlantic van Delta. “Als onze grootste Europese hub en thuisbasis van onze partner KLM, is Amsterdam een belangrijke toegangspoort voor Delta. De start van onze Tampa-service is een nieuwe mijlpaal, omdat we nu non-stop verbindingen hebben met twee bestemmingen in Florida waarmee we onze passagiers meer keuze bieden en het zakenverkeer tussen onze regio’s toeneemt.”

 

 

Nederland blijft een groeiende markt. In 2017 reisden meer dan 700.000 passagiers vanuit Nederland naar de Verenigde Staten, een stijging van 3,9% ten opzichte van het jaar ervoor.

“Deze vlucht brengt miljoenen reizigers op een steenworp afstand van de beste stranden van Amerika, zoals Clearwater Beach, met Amsterdam als zeer belangrijke Europese hub. We kijken er naar uit bezoekers te ontvangen die onze bestemming ervaren, van de witte stranden aan de Golf tot kunst van wereldklasse in het Dali-museum in St. Pete,“ zegt Leroy Bridges, vicepresident Digital & Communications van Visit St. Pete/Clearwater.

“Met de nieuwe rechtstreekse vlucht naar Tampa Bay biedt Delta toegang voor Tampa Bay-reizigers uit heel Europa,” zegt Santiago C. Corrada, President en CEO van Visit Tampa Bay. “Samen met Delta, Tampa International Airport en onze touroperatorpartners in Nederland en Europa, verheugen we er ons op om te laten zien wat Tampa Bay te bieden heeft, zoals topattracties, een geweldige keuken, een rijke geschiedenis en cultuur en natuurlijk geweldige ervaringen in de zon en op het water.”

Delta en Air France-KLM vieren ook een andere mijlpaal: de succesvolle trans-Atlantische joint venture die deze maand tien jaar bestaat. In het afgelopen decennium hebben de luchtvaartmaatschappijen het aantal vluchtopties tussen Europa en Noord-Amerika verhoogd en veel diensten ten voordele van de passagiers op elkaar afgestemd, zoals toegang tot de lounge en wederzijdse frequent flyer-voordelen.

Vluchtschema Delta’s non-stop vlucht tussen Amsterdam en Tampa zomer 2019:

Vluchtnummer – Vertrek – Aankomst
DL77 – Amsterdam om 13:20 – Tampa om 17:42
DL76 – Tampa om 19:42 – Amsterdam om 10:55 (volgende dag)

De Tampa-vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 767-300 en biedt plaats aan 225 passagiers. Delta investeert continu in de klantervaring op de luchthavens en tijdens de vlucht. Met de WiFi-verbinding aan boord hebben reizigers gratis toegang tot het versturen en ontvangen van berichten via iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger.

Het boeken van Delta Air Lines vluchten is mogelijk via de website of via de reisagent.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.