Tampa

Tampa Bay, ook wel Tampabaai, biedt een uitstekende kwaliteit van het leven, het is een dynamische en gevarieerde regio. Aan de kustlijn van Tampa vind je de zuidelijke gastvrijheid van de bewoners. Het is er levendig en gezellig. Tijdens het jaarlijkse historisch Gasparilla feest, wordt de stad aangevallen door een bende piraten. Tampa is een combinatie van cultureel erfgoed en de moderne stadsstijl; een authentieke metropool. Van ballonvaarten, aardbeiboerderijen tot weelderige natuur, Tampa heeft voor elk wat wils.

Hardlopen over Bayshore Boulevard in Tampa Bay

Hardlopen over Bayshore Boulevard

Convention center in Tampa Bay

Convention center in Tampa Bay

Reizen naar Tampa

Neem het vliegtuig naar Tampa en geniet van de luxe, de serene rust bij de rivier, de rijke cultuur en overheerlijke culinaire gerechten. Blijf op de hoogte van Tampa met onze inspirerende nieuwsbrief vol Tampa tips!

Vliegtickets naar Tampa

Zowel KLM als Delta vliegen naar de luchthaven Tampa International Airport bij Tampa. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar TPA. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Visum aanvragen voor reizen naar Tampa

Voor reizen naar Tampa
 is een ESTA aanvraag verplicht.

Hotels in Tampa & Tampa Bay

Volgens Booking.com zijn er 84 hotels in Tampa. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips voor Tampa Bay.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Yoga sessies

Yoga sessies voor je hotel

 

 

Een tram in Tampa Bay

Een tram in Tampa Bay

Bioscoop in Tampa Bay

Bioscoop in Tampa Bay

De top 5 to-do items in Tampa Bay

Houd jij van een beetje avontuur? Dan ben je in Tampa aan het juiste adres. Hierbij geven wij je de lijst van de 7 leukste en spannendste bezienswaardigheden en avonturen.

  • 1. Eet een Cubaanse sandwich in “Home of the Original Cuban Sandwich” – In Tampa vind je restaurants en lunchtenten met de beste originele Cubaanse sandwich. Bijvoorbeeld Gaspar’s Grotto in het historisch centrum, waar de sandwich bedacht is.
  • 2. Duik met haaien in het Florida Aquarium – Een unieke ervaring voor diegene die hun duikdiploma hebben en ouder dan 15 jaar zijn. Zwem met de haaien en je zult ook veel koraal tegenkomen in deze grote aquarium tank. Daarnaast kom je oog in oog te staan met barracuda’s, murenen, groene schildpadden en nog veel meer.
  • 3. Flamenco Show bij The Columbia Restaurant – Dit is het oudste restaurant in Florida en het grootste Spaanse restaurant in de wereld. Dit restaurant biedt veel entertainment aan, onder andere flamenco dansers. Zij treden 40 minuten lang op en geven een indrukwekkende Flamenco show.
  • 4. Geniet van verrukkelijke desserts in de Dessert Room – Privé cabines gemaakt van oude wijnvaten zijn zeer gezellig voor een hapje en een drankje. Hier kun je genieten van een verleidelijk menu in een intieme sfeer en met decadente desserts.
  • 5. Maak een ritje in de achtbaan bij Busch Gardens – Dit park heeft een nieuwe attractie, welke voor elke sensatiezoeker fantastisch zal zijn. De Cheetah Hunt is Florida’s eerste achtbaan die drie keer over de kop gaat.
Vissen in Tampa Bay

Avond vissen in Tampa Bay

De visserij in Tampa Bay

De visserij in Tampa Bay

De skyline van Tampa Bay

De skyline van Tampa Bay

Sport in Tampa

Sport in Tampa

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Tampa

Visit Tampa Bay

401 East Jackson Street, Suite 2100
33602 Tampa, FL
Verenigde Staten
Telefoon: +18132231111

Twitter: twitter.com/VisitTampaBay

Facebook: facebook.com/VisitTampaBay
YouTube: youtube.com/user/visittampabay
Pinterest: pinterest.com/visittampabay
Instagram: instagram.com/VisitTampaBay

 

logo-tampa-bay

 

Neem contact op met Verkeersbureau Tampa Bay

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Tampa Bay