Florida

De prachtige kustlijn van Sunshine State Florida biedt geweldige mogelijkheden voor zowel entertainment- als natuurliefhebbers. Bezoek de wereldberoemde Disney parken, Universal Studios en Seaworld, of reis naar het zuiden naar Everglades National Park. Houd je van steden? Bezoek de metropolen Orlando, Miami, Kissimmee en Tampa!

Miami

Miami heeft een subtropisch klimaat en dat maakt deze stad tot een goede bestemming voor een zon-, zee- en strandvakantie. De stad staat vooral bekend om haar parelwitte stranden, eindeloze shopping avenues, en een bruisend uitgaansleven. Ontdek wat er allemaal te beleven valt in Miami!

Orlando

Breng een bezoek aan de populaire vakantiebestemming Orlando. Je zult je niet snel vervelen in de stad die omgeven is door de meest luxueuze shopping malls en ‘s werelds beste themaparken zoals Disney world, Universal studios en Seaworld.

Tampa

Tampa Bay, ook wel Tampabaai, biedt een uitstekende kwaliteit van het leven, het is een dynamische en gevarieerde regio. Aan de kustlijn van dit gebied vind je de zuidelijke gastvrijheid van de bewoners. Tampa is een combinatie van cultureel erfgoed en de moderne stadsstijl; een authentieke metropool.

Credit: Bradenton Area CVB

Credit: Bradenton Area CVB

Reizen naar Florida

Miami, Tampa, Orlando, Disney World, de Everglades. Wereldberoemd onder feestgangers is de Spring Break in Panama City Beach. Elk jaar trekken daar in maart honderdduizenden studenten heen om met veel kabaal de voorjaarsvakantie te vieren. Gelukkig zijn er ook heel veel andere stranden in de Sunshine State. Miami is natuurlijk de bekendste stad tezamen met Miami Beach. Blijf op de hoogte van Florida met onze inspirerende nieuwsbrief!

Credit: Bradenton Area CVB

Credit: Bradenton Area CVB

Vliegtickets naar Florida

Zowel KLM als Delta vliegen naar de luchthavens van Miami en Orlando. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar Florida. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Credit: Bradenton Area CVB

Credit: Bradenton Area CVB

Visum aanvragen voor reizen naar Florida

Ga je dit jaar op vakantie naar Florida? Vergeet dan niet om een ESTA formulier aan te vragen. Een ESTA formulier heb je nodig om Florida in Amerika binnen te komen. De antwoorden op al je vragen vind je hier op onze ESTA pagina.

Zorg voor een geldig paspoort als je naar Canada wilt reizen

Hotels in Florida

Volgens Booking.com zijn er meer dan 5.600 hotels in Florida. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

 

Dit zijn de hotspots van Florida

Download nu handige tips over Florida. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Camperhuur in Florida

Florida is bekend om de goede camperhuur mogelijkheden. Veel mensen huren een camper in Fort Lauderdale of Fort Myers om 2,3 of zelfs 4 weken of langer door Florida te reizen. Campers in Florida zijn er in alle soorten en maten. Voor 2 personen, maar ook voor 4 personen om met het hele gezin Florida te verkennen zoals jij dat wilt. Weet je de data? Zorg dan dat je een offerte aanvraagt voor jouw favoriete camper om te voorkomen dat deze niet meer beschikbaar is

Onze camper van Camper bedrijf

Met de camper door Florida

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Florida

Visit Florida

2540 W. Executive Center Circle
FL 32301 Tallahassee, Florida
Verenigde Staten
Telefoon: +1 850-488-5607

 


Twitter: https://twitter.com/visitflorida
Facebook: https://www.facebook.com/visitflorida
YouTube: youtube.com/visitflorida
Pinterest: pinterest.com/visitflorida
Instagram: instagram.com/visitflorida

 

Neem contact op met Verkeersbureau Florida

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met Visit Florida. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Florida