Doe mee met de Moederdag wedstrijd van Qatar Airways op sociale media

Met de hashtag #FlyWithMum brengt Qatar Airways hulde aan alle moeders en lanceert de luchtvaartmaatschappij een wedstrijd via een sponsored Facebook post die loopt tot en met zondag 12 mei 2019. Qatar Airways richt zich tot alle reizigers en vraagt hen een antwoord te geven op de vraag: “Waarom is jouw moeder de beste reisgenoot?”. Zo maken deelnemers uit Nederland kans op twee retourtickets naar Doha in Qatar.

Ontdek de wereld met de familie

Om deel te nemen, volstaat het om een opmerking te plaatsen bij deze Facebook post voor Moederdag. Uit alle Nederlandse antwoorden wordt een gelukkige winnaar geloot, die samen met zijn of haar moeder gratis heen en terug naar Doha mag reizen. De perfecte gelegenheid voor een hippe citytrip of een ontspannen strandverblijf, of de combinatie van beide. Vanaf haar thuishaven Doha, biedt Qatar Airways passagiers een uitgebreid netwerk van wereldbestemmingen zoals Bali, Thailand of Zuid-Afrika, maar ook de nieuwe bestemmingen zoals Maleisië (Langkawi), de Filipijnen (Davao) of Vietnam (Da Nang). Doha is een levendige stad die zeer de moeite waard is om te ontdekken voor passagiers, zowel als stopover bestemming als eindbestemming. De winnaars van de moederdagactie zijn de gelukkigen om deze opkomende stad te ontdekken.

 

 

Met deze Moederdag-actie biedt Qatar Airways de winnaar ook de mogelijkheid om de alom geprezen high-end service van Qatar Airways te ontdekken.

 

 

Qatar Airways sleepte vorige maand nog de titels van ‘World’s Top 10 Airline’, ‘World’s Best Business Class’, ‘Middle East Best Airline’, ‘Middle East Best Major’, ‘Middle East Best Business Class’ en ‘Middle East Best Economy Class’ in de wacht bij de uitreiking van de TripAdvisor Travellers’ Choice Airline Awards 2019 in april.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.