Zakenreizen op een hoger niveau dankzij Beyond Business by Qatar Airways

​In Europa en Noord- & Zuid-Amerika is Qatar Airways gestart met het loyalty programma voor bedrijven ‘Beyond Business by Qatar Airways’. Dit nieuwe programma maakt gebruik van de nieuwe munteenheid Qrewards en biedt exclusieve voordelen voor zakenreizigers.

Beyond Business by Qatar Airways zal later dit jaar wereldwijd gelanceerd worden. Met Beyond Business by Qatar Airways kunnen kleine en middelgrote ondernemingen Qrewards verdienen waarvan de waarde kan worden ingeruild tegen vluchten naar om het even welke van de ruim 160 bestemmingen van Qatar Airways. Andere programma’s laten inruilen slechts toe voor geselecteerde vluchten op specifieke tijdstippen, terwijl zakenreizigers met ‘Beyond Business by Qatar Airways’ hun Qrewards kunnen inruilen op elke vlucht met beschikbare plaatsen. Er zijn drie nieuwe loyalty niveaus, waarmee het voor zakenreizigers mogelijk wordt om sneller te sparen en voordelen op te bouwen, zoals de fasttrack Qatar Airways Privilege Club Gold status en toegang tot de lounges.

 

 

Dhr. Akbar Al Baker, Chief Executive van Qatar Airways Group, legt uit: “Als uitgelezen luchtvaartmaatschappij van ondernemingen wereldwijd zijn we er ons van bewust hoe belangrijk een corporate loyalty programma van topniveau is. Het is dan ook met trots dat wij ‘Beyond Business by Qatar Airways’ kunnen voorstellen. Kleine en middelgrote ondernemingen krijgen voortaan een beloning voor hun zakenvluchten en genieten voordelen die bij de beste in de sector horen.”

 

 

Via een nieuw full-service accountportaal kunnen geregistreerde zakenklanten voortaan vluchten boeken, hun Qrewards inruilen en handige statistieken inkijken om hun reisbudget te beheren. Qatar Airways beschikt over een moderne vloot van meer dan 200 toestellen via de hub Hamad International Airport (HIA), naar meer dan 160 bestemmingen wereldwijd.

Qatar Airways viel al talloze keren in de prijzen, en in 2018 kreeg de maatschappij de titel van ‘World’s Best Business Class’ bij de uitreiking van de World Airline Awards, een initiatief van internationale luchtvervoersbeoordelaar Skytrax. Ze kreeg ook de titels ‘Best Business Class Seat’, ‘Best Airline in the Middle East’, en ‘World’s Best First Class Airline Lounge’.

Qatar Airways heeft recent een waaier aan opwindende nieuwe bestemmingen toegevoegd aan haar aanbod, waaronder Mombasa in Kenya en Da Nang in Vietnam. In 2019 wordt haar uitgebreide netwerk met nog een aantal boeiende bestemmingen verruimd, onder meer Valletta in Malta en Isfahan in Iran, om er maar een paar te noemen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.