Dit zijn de 7 nieuwe bestemmingen van Qatar Airways

Qatar Airways stal de show op 6 maart 2019, tijdens de eerste dag van ITB Berlin (Internationale Toerisme Beurs), wereldwijd de grootste vakbeurs op het gebied van internationale reizen en toerisme. De Group Chief Executive van de maatschappij, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, onthulde details over de nieuwe Economy Class-ervaring en kondigde zeven nieuwe bestemmingen binnen het snel groeiende wereldwijde netwerk aan.

De onthullingsceremonie vond plaats op woensdag 6 maart, de eerste dag van de show, en werd bijgewoond door de ambassadeur van Qatar in Duitsland, Zijne Excellentie sjeik Saoud Bin Abdulrahman Al Thani, en de burgemeester van Berlijn, de heer Michael Müller.

 

 

Ook aanwezig bij de onthulling waren FC Bayern München-vedetten Corentin Tolisso, de Franse international en wereldcupwinnaar in 2018, en Lothar Matthäus, de voormalige Duitse international die tijdens de wereldkampioenschappen van 1990 zijn land als aanvoerder naar de overwinning leidde. Vorig jaar tekende Qatar Airways een 5-jarige overeenkomst met de Duitse voetbalclub FC Bayern München en werd de luchtvaartmaatschappij de Official Airline Partner van FC Bayern München tot juni 2023.

De nieuwe Economy Class-ervaring van Qatar Airways omvat een innovatieve, 19 graden kantelbare stoel, extra beenruimte, dubbel opklaptafeltje, 13,3 inch 4K breedbeeldscherm en snelladende USB C-aansluiting. Met de nieuwe maaltijdservice van de luchtvaartmaatschappij, ‘Quisine’ wordt de Economy Class-service in een compleet nieuw jasje gestoken. Zo is er nieuw servies, een uitgebreider menu, 25 procent grotere hoofdgerechten, 20 procent grotere voorgerechten en 50 procent grotere desserts.

De maatschappij is met name trots op de nieuwe “going green with Quisine”, waarmee er aan het milieu wordt gedacht. In de nieuwe Economy Class wordt meer gebruik gemaakt van herbruikbare, recyclebare en biologisch afbreekbare producten en aanzienlijk minder vaak van producten van wegwerpplastic. Economy Class-passagiers kunnen ook gebruikmaken van een verbeterde verbinding, inclusief internet dat tot maar liefst 10 maal sneller is, evenals meer dan 4.000 entertainmentopties in Oryx One, het in-flight entertainmentsysteem van Qatar Airways.

Tijdens een persconferentie voor bijna 200 vertegenwoordigers van de media onthulde Z.E. de heer Al Baker ook een aantal nieuwe wereldwijde bestemmingen die de maatschappij vanaf 2019 gaat aanvliegen, inclusief Lissabon, Portugal; Malta; Rabat, Marokko; Langkawi, Maleisië; Davao, Filipijnen; Izmir, Turkije en Mogadishu, Somalië.

 

 

De Group Chief Executive van Qatar Airways, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, zei: “Met gepaste trots onthullen wij hier, tijdens ITB, onze nieuwe Economy Class-ervaring, waarmee wij onderstrepen dat wij de allerbeste service willen bieden aan al onze passagiers, niet alleen voor passagiers in Premium Class. De nieuwe stoelen in onze Economy Class, met het vernieuwde kantelsysteem en de extra beenruimte, garanderen dat onze Economy Class-passagiers uitgerust en fris op hun bestemming aankomen. Wij nodigen alle bezoekers van ITB uit om een kijkje te komen nemen in onze stand, zodat ze dit unieke product zelf kunnen ervaren.

“We vinden het ook geweldig dat we later dit jaar zeven nieuwe bestemmingen toevoegen aan ons snel groeiende routenetwerk en we zo onze passagiers naar elke plek ter wereld kunnen brengen.”

Tijdens de ITB van 2017 introduceerde Qatar Airways haar revolutionaire Business Class-stoel, Qsuite, die kan worden omgetoverd in ’s werelds allereerste tweepersoons bed in de Business Class. Met de quad-configuratie tilt Qsuite cabine-innovatie naar een nieuw niveau. Het biedt de passagiers nog meer keuze, privacy en personalisering in hun reiservaring. Sinds de introductie werd Qsuite veelvuldig bekroond, zoals in 2018 met de prestigieuze Skytrax Awards voor ‘World’s Best Business Class’ en ‘Best Business Class Seat’.

De ITB Berlin 2019 presenteert een breed scala aan exposanten uit de reiswereld uit meer dan 180 landen en vijf continenten. Meer dan 160.000 bezoekers krijgen de laatste informatie over nieuwe producten, services en faciliteiten in de toeristenindustrie. Qatar Airways nodigt alle gasten van de ITB van harte uit om tot 10 maart hun beurspaviljoen te bezoeken in hal 2.2, stand 207 en 208.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.