Kijk mee achter de schermen van het Koninklijk vervoer

Het laatste weekend van mei geeft Paleis Het Loo bezoekers een uniek kijkje achter de schermen van het koninklijk vervoer. Het Koninklijk Staldepartement is op 25 en 26 mei te gast en presenteert de paarden, rijtuigen en auto’s van Koning Willem-Alexander.

Op zondag zijn er om 11.00 en 14.00 uur concerten met lichtklassieke muziek. Tijdens het evenement gelden de reguliere entreetarieven, er wordt geen toeslag geheven.

 

 

Verschillende koninklijke rijtuigen maken meerdere keren per dag een rit over het Stallenplein en de koninklijke oldtimers zijn van dichtbij te bekijken, zoals de Cadillac en Mercedes 300 Cabriolet van Koningin Wilhelmina en de Austin Sheerline van Koningin Juliana.

 

 

Op de Aanspanplaats is de hoefsmid aan het werk en vindt het verzorgen en inspannen van de koninklijke paarden plaats. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten, waaronder het kennismaken met koninklijke beroepen zoals de koetsier en chauffeur in het Kinderatelier.

Het Koninklijk Staldepartement in Den Haag is verantwoordelijk voor het vervoer van de leden van het Koninklijk Huis.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.