Geniet elke zondag van lichtklassieke muziek

Paleis Het Loo organiseert vanaf 28 april elke laatste zondag van de maand een buitenoptreden met lichtklassieke muziek. De keuze voor de muziek en ensembles is geïnspireerd op de barokke periode waarin het paleis en de tuin zijn ontworpen. De concerten beginnen om 11.00 uur bij de stallen en om 14.00 uur in de paleistuin en duren circa een uur.

De eerste Muziek op Zondag wordt verzorgd door het Saxofoonkwartet van het Orkest Koninklijke Marechaussee. Voor alle concerten gelden de reguliere entreetarieven, er is geen toeslag. Een entreeticket geeft toegang tot de concerten, het Stallenplein, paleisdak, de paleistuin en Oranje-wandeling. Bij de concerten is catering aanwezig; grand café Prins Hendrik Garage gelegen aan het Stallenplein en de petitfour bar Colonnades achterin de tuin, bieden een afwisselend cateringassortiment.

Op de volgende data is er Muziek op Zondag: 28 april, 26 mei, 30 juni, 28 juli, 25 augustus en 29 september.

 

 

De concerten komen tot stand in samenwerking met het Impresariaat Militaire Muziek Krijgsmacht, de Nederlandse Bachvereniging en Stichting Paleisconcerten. Bij slecht weer vinden alle concerten plaats bij de stallen. Voor meer informatie over het muziekprogramma: paleishetloo.nl/zien-doen

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.