Turkish airlines presenteert tweede lego® inflight safety video

Turkish Airlines brengt met The LEGO® film franchise vandaag een nieuwe, leuke en originele veiligheidsvideo uit. In de veiligheidsvideo spelen de hoofdrolspelers van de nieuwste grote geanimeerde LEGO avontuur, The LEGO movie 2 van Warner Bros. Pictures, die wereldwijd in de bioscopen draait vanaf 8 februari 2019.

In augustus 2018 debuteerde Turkish Airlines de allereerste LEGO-veiligheidsvideo die geïnspireerd was op de LEGO film franchise. De video stond bovenaan de virale hitlijsten met 20 miljoen views in de eerste maand en won goud op de Clio Entertainment Award van 2018.
Tegelijk met de release van het langverwachte vervolg op de blockbuster-hit The LEGO Movie, heeft de Star Alliance-luchtvaartmaatschappij nu een eigen vervolg – een tweede inflight safety-video met LEGO-personages, die vanaf 1 maart op alle vluchten wordt getoond. In de tweede video spelen Emmet, Lucy en anderen personages uit de cast van The LEGO Movie 2 een rol, waarin LEGO Batman zelf aan het roer staat als regisseur van de film van 4 minuten en 27 seconden.

 

 

Jonge vloot en groot netwerk

Naast de geanimeerde leads bevat de veiligheidsvideo ook enkele van de meest enerverende en herkenbare bestemmingen van de 306 bestemmingen van Turkish Airlines. De reizen in de video gaan door vijf continenten en bezoeken Bali, Moskou, San Francisco, Rome, Kaapstad, Hong Kong en Tokio. De reis eindigt tenslotte bij de nieuwe thuisbasis van Turkish Airlines – Istanbul Airport.

Het kleurrijke ensemble uit The LEGO film franchise is ook in de lucht te zien op een speciaal bestickerde Airbus A321-231 die momenteel de Europese routes van de luchtvaartmaatschappij bedient.

‘Met een van de jongste vloten ter wereld bouwt Turkish Airlines voort op haar ongeëvenaarde merkervaring. We verheugen ons erop om deze nieuwe innovatieve veiligheidsvideo aan onze passagiers te laten zien terwijl we ons voorbereiden op onze verhuizing naar Istanbul airport.’, zei M. Ílker Ayci, de voorzitter van de raad van bestuur van Turkish Airlines.

 

 

Productie van de video

De productie van de tweede veiligheidsvideo van LEGO duurde in totaal 979 uur en werd geproduceerd in vijf verschillende landen, namelijk Turkije, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Er waren meer dan 400 mensen betrokken bij het creatieve proces. De live-actieploeg bestond uit meer dan 80 personen, terwijl het animatieteam bijna 70 personen omvatte.

De nieuwe veiligheidsvideo bevat 24.000 LEGO-minifiguren die in de menigte staan voor de Super Hero-wedstrijd in Kaapstad en maar liefst 20.330.795 LEGO-stenen die gebruikt zijn om alle locaties in de nieuwe video te bouwen. Dit zijn tien keer zoveel stenen dan er in de eerste LEGO veiligheidsvideo van de Turkse luchtvaartmaatschappij werd gebruikt. Er zijn 11 verschillende versies van de nieuwe veiligheidsvideo, zowel in het Engels als in het Turks, om de veiligheidsgegevens van de 28 verschillende vliegtuigmodellen van de Turkish Airlines-vloot te dekken.

De nieuwe veiligheidsvideo van Turkish Airlines kan bekeken worden op de Youtube-pagina van de luchtvaartmaatschappij.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.