Turkish Airlines verkozen tot beste business airline van Europa

Turkish Airlines is verkozen tot de beste Business Airline van Europa. Dit gebeurde op de Business Travel & Mobility Conference in Hoofddorp, waar de awards dit jaar voor de derde keer werden uitgereikt.

De winnaars werden gekozen op basis van een grootschalig onderzoek onder reisboekers, travel managers, inkopers bij het Nederlandse bedrijfsleven en lezers van Luchtvaartnieuws Magazine en zakenreisnieuws.

 

 

Het is niet de eerste award voor de luchtvaartmaatschappij. Turkish Airlines is zes jaar achtereenvolgend uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij in Europa door Skytrax en voor de negende keer opeenvolgend de beste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Europa. Daarnaast heeft Turkish Airlines ook prijzen gewonnen voor de onboard catering in de Business Class en de Economy Class, beste Business Class Lounge én beste Business Class Lounge Dining.

 

 

Met ingang van 1 oktober is USP Marketing PR aangesteld om de PR activiteiten voor de Nederlandse markt te verzorgen. USP Marketing PR is een oude bekende voor Turkish Airlines, zij vertegenwoordigden de airline al eerder en zijn enthousiast om weer voor Turkish Airlines aan de slag te gaan.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.