Jet Airways versterkt routenet met 20 dagelijkse vluchten

Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, introduceert per begin december maar liefst 20 extra vluchten in haar internationale en binnenlandse routenet, om zo in te spelen op de groeiende marktvraag.

Begin deze maand kondigde de luchtvaartmaatschappij al nieuwe rechtstreekse vluchten aan tussen het Britse Manchester en Mumbai alsmede tussen het Indiase Pune en Singapore. Per begin december voegt Jet Airways extra vluchten toe op al bestaande routes. Vanuit Mumbai zullen de frequenties naar Singapore, Dubai en Doha worden verhoogd. Vanuit de Indiase hoofdstad Delhi zal de airline meer vluchten gaan uitvoeren op Singapore, Kathmandu, Bangkok en Doha. Reizigers op Jet Airways-vluchten naar Singapore vliegen, dankzij de codeshare- verbindingen met partners als Garuda Indonesia, Jetstar Asia en Qantas, naadloos door naar bestemmingen in Oost-Azië, de Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland. Nationaal verhoogt de luchtvaartmaatschappij haar frequenties tussen Mumbai en Amritsar, in aanvulling op nieuwe vluchten bij de start van dit winterseizoen op de routes Delhi & Bangalore–Vadodara en Mumbai–Guwahati & Patna.

 

 

De introductie van deze extra vluchten maakt onderdeel uit van een continu proces van route-optimalisatie, het reageren op steeds veranderende reispatronen en het versterken van de hubfuncties van Mumbai en Delhi. Via deze hubs ontsluit Jet Airways een ongekend aantal binnen- en buitenlandse bestemmingen.

 

 

Raj Sivakumar, Senior Vice-President – Worldwide Sales & Distribution, Jet Airways, zegt: “Deze strategie stelt ons in staat om de bereikbaarheid van Zuid- en West-India via onze hub Mumbai te verbeteren. In aanvulling daarop bieden de nieuwe vluchten via Delhi naadloos bereik naar het noorden en oosten van India. Ook draagt de strategie bij aan een grotere connectiviteit vanuit onze internationale bestemmingen, waarbij we telkens stappen zetten om dé regionale hub in Azië te zijn voor verkeer tussen oost en west.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.