6 dagen wereldaanbiedingen bij Jet Airways

Jet Airways, India’s toonaangevende full service luchtvaartmaatschappij, start per direct een wereldwijde sale-zesdaagse. Reizigers profiteren van kortingen tot 30% op alle economy en Premiere tarieven van Jet Airways en haar partners. Het aanbod geldt voor zowel retours als enkele reizen.

De maatschappij heeft voor deze actie niet minder dan 2,5 miljoen stoelen op haar vluchten beschikbaar gemaakt. Boekbaar tot en met 7 september via alle reserveringskanalen en zelfs tot en met 9 september via de website en de Jet Airways App.

 

 

Reizigers vanuit Nederland profiteren niet alleen van kortingen op de non-stop vluchten vanaf Schiphol naar Mumbai, Delhi of Bangalore, maar ook op doorverbindingen naar meer dan 40 steden in India en alle Jet Airways bestemmingen in andere Aziatische landen.

 

 

Raj Sivakumar, Senior Vice-President Worldwide Sales & Distribution Jet Airways, zegt: “Deze wereldwijde sale-zesdaagse geeft onze gasten de gelegenheid om een breed scala aan bestemmingen te ontdekken. Naast ruime keuze kan er tijdelijk extra op het reisbudget bespaard worden. Met behoud van onze ongeëvenaarde netwerkvoordelen en het profiteren van onze fameuze Indiase gastvrijheid aan boord. We openen letterlijk de wereld voor onvergetelijke reiservaringen.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.