Is de Tickli-Ticketshop iets dat we in de toekomst meer gaan zien?

VVV Zuid-Limburg was aanwezig bij de vijfde regionale uitwisseling van het Europese project BRANDTour, dat plaatsvond in Oudenaarde (Oost-Vlaanderen, België) op 9 en 10 oktober jl. Deze keer met als thema ‘de diversificatie van toeristische producten en diensten’ met als doel om meer gepersonaliseerde pakketten te kunnen aanbieden. VVV Zuid-Limburg heeft hier het eigen online ticket reserveringssysteem ‘Tickli-Ticketshop’ gepresenteerd dat als voorbeeld kan dienen voor andere bestemmingen.

Tickli-Ticketshop Limburg

Tickli – Ticketshop Limburg, onderdeel van VVV Zuid-Limburg, is een eigen online ticket-systeem dat het voor een bedrijf als organisator mogelijk maakt snel en makkelijk een eigen ticketverkoop te regelen. Ticketshop Limburg is gebaseerd op een bewezen systeem met evenementen tot 150.000 bezoekers. Als gast is het eenvoudig om tickets van meerdere aanbieders te kopen waardoor er automatisch gepersonaliseerde pakketten van toeristische producten en diensten ontstaan. Zo ontstaan unieke combinaties van bijvoorbeeld een bezoek aan een kerstmarkt en een rondleiding bij een bierbrouwerij.

 

 

BRANDTour

Bij het Interreg Europe project BRANDTour zijn 7 toeristische organisaties uit de regio’s Toscane, Kreta, Letland, Oost-Vlaanderen, de Balearen en Zuid-Limburg betrokken. Het initiatief bestaat vanaf 2017 en zal eind december 2021 worden afgesloten. Het wordt gefinancierd door het Interregionaal samenwerkingsprogramma Interreg Europe met een totale begroting van 1,3 miljoen euro.

 

 

Het doel van het BRANDTOUR-project is het verbeteren van de capaciteit van de partners om het toerisme te ondersteunen door de promotie, innovatie en diversificatie van het aanbod. Het project heeft tot doel betere beleidsinstrumenten aan te reiken om nieuwe, op maat gemaakte toeristische producten te ontwikkelen die tegemoetkomen aan opkomende doelgroepen en de inkomende stromen naar de EU bevorderen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.