Toscane

Toscane (Italiaans Toscana), ligt centraal in Italië. Het is na Sicilië, Sardinie, Piemonte en Lombardije de 5 na grootste regio. Veel toeristen bezoeken steden als Florence, Firenze, Pisa, Lucca, Volterra en Siena in Toscane. In Toscane vind je heel veel agritoerisme (agriturismo in het Italiaans), Je slaapt dan op een boerderij en kunt helemaal ontspannen op vakantie gaan.

Florence

Florence is de hoofdstad van de regio Toscane. De stad wordt doorkruist door de rivier de Arno waar dan ook tientallen bruggen overheen zijn gelegd waarvan de meest bekende waarschijnlijk de Ponte Vecchio is.

Sport & Vrije Tijd

Sport & Vrije Tijd in Toscane

 

 

Hotels in Toscane

Het Primula hotel is eigendom van een echte Italiaanse familie, Tonarelli, en is al meer dan 40 jaar een accommodatie die garant staat voor een warm en comfortabel verblijf. Het hotel bevindt zich in het hart van de Toscaans-Emiliaanse Appenijnen en vormt een uitstekend uitgangspunt voor zowel mooie zomerexcursies als wintersportvakanties. Het hotel telt 16 knusse kamers en een uitstekend restaurant, waar je kennis kunt maken met de authentieke en traditionele Toscaanse keuken. Het hotel ligt tevens op steenworp afstand van prominente skiliften, waardoor het een uitstekende ligging heeft voor wintersporters. Maak een boeking voor Hotel Primula in Toscane of stuur een e-mail.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

Hotel Primula in Toscane

Hotel Primula in Toscane

Adres hotel Primula

Hotel Primula

Via Brennero, 195
51021 Abetone
Italië
Telefoon: +39 0573 60108
E-mail: hotelprimula@abetone.com

Vakantiehuizen

Zoek je unieke vakantiehuisjes in Toscane? Kijk dan bij Eliza was here. Eliza kiest voor jou vakantiewoningen in de mooiste streek van Italië. Midden tussen de olijfbomen, boomgaarden staat jouw eigen appartement. Met zwembad of in een oude wachttoren. Hier geniet je van de zonsondergang en kom je tot rust.

 

 

Blijf op de hoogte van Toscane

Blijf op de hoogte van Toscane met onze inspirerende nieuwsbrief vol Toscaansee tips!

Beste tijd om te reizen naar Toscane

Het hele jaar door vertoef je goed in Toscane omdat de regio profiteert van de zachte lucht die vanaf zee binnenkomt. Hierdoor zijn de winters gematigd, de zomer warm en de lente een beetje regenachtig.

3 Tips van het verkeersbureau van Toscane

Om jouw verblijf in Toscane goed te laten verlopen geeft het verkeersbureau jou de volgende 3 tips

  • Op booking vind je voordelige en goede hotels door heel Toscane
  • Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Toscane.
  • Perfecte agritoerisme locaties vind je op

Nog een laatste tip, vraag alvast een reisgids aan over Toscane om in de vakantiestemming te komen!

Vliegtickets naar Toscane

Zowel KLM als Alitalia vliegen naar de luchthaven Firenze bij Toscane of Galileo Galilei bij Pisa. Op verkeersbureaus.info vindt u voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar Firenze Amerigo Vespucc. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Verkeersbureau van Toscane

inToscana

50100 Florence
Italië
Telefoon: +39 055 2719011
E-mail: redazione.turismo@intoscana.it

email adres redazione.turismo@intoscana.it
website adres www.turismo.intoscana.it
twitter
Facebook: www.facebook.com/VisitTuscany
YouTube: www.youtube.com/visittuscany

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

Kaart van Toscane

Route

Jouw locatie: