Bloggerscampagne Limburg lonkt krijgt vervolg

In 2018 zetten VVV Zuid-Limburg en Maastricht Marketing de campagne Limburg lonkt voort. De campagne overtrof alle verwachtingen en genereerde een mediawaarde van ruim € 630.000,-. Het succes van de campagne is onder andere te danken aan de unieke samenwerking tussen beide organisaties, het aansluiten van toonaangevende (gast)bloggers en de vele publicaties in de media.

Influencers

Nadat VVV Zuid-Limburg en Maastricht Marketing vorig jaar als eerste regio een blogsabbatical organiseerden, wordt ook dit jaar de intensieve samenwerking en co-creatie met influencers voortgezet. In februari kwamen diverse bloggers en instagrammers naar het Bonnefantenmuseum om te brainstormen over de toekomst van Limburg lonkt. De inspiratiesessie leverde veel nieuwe ideeën op, waarvan een aantal in 2018 in praktijk wordt gebracht. Limburg lonkt was in het eerste kwartaal al vertegenwoordigd op toonaangevende influencer-events op het gebied van travel, zoals Bloggers UTD in Brussel en #Storymakers in Amsterdam. Ook hieruit zijn veelbelovende contacten ontstaan.

 

 

Een volledig vernieuwde website is deze maand gelanceerd. De website www.limburglonkt.nl blijft continu in ontwikkeling en dient als een inspiratieplatform waar verhalen – van influencers tot online magazines – over Zuid-Limburg en Maastricht verzameld worden. Om het bereik van de campagne te vergroten, wordt ook Instagram en Twitter ingezet.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.