Den Haag wint twee C&IT Awards voor beste zakelijke destinatie

Den Haag heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept als zakelijke bestemming. World Forum The Hague mocht de titel Best Overseas Conference Venue in ontvangst nemen, en Den Haag werd in combinatie met Rotterdam voor het tweede jaar op rij gekroond tot Best Short-Haul Event Destination.

De prijzen werden uitgereikt tijdens de awardshow van Conference & Incentives Travel Magazine op vrijdag 22 september in het Hilton in Londen. De andere genomineerde bestemmingen voor de award waren Barcelona, Berlijn, Dublin en Malta, waarbij Den Haag de grote publieksfavoriet was. De stad mag zich plaatsen naast andere topbestemmingen voor zakelijke evenementen, Londen en New York die beiden ook een award in ontvangst namen.​

Trots

Nienke van der Malen, directeur van The Hague Convention Bureau, de organisatie die als doel heeft om Den Haag te promoten als zakelijke bestemming zegt:

“We zijn ontzettend trots,”

 

 

“In de afgelopen twee jaar hebben we enorme stappen gemaakt om Den Haag op de kaart te zetten als congreslocatie door een sterk netwerk op te bouwen, hard te werken aan de naamsbekendheid van de stad en door de stad op verfrissende en aantrekkelijke wijze te positioneren.”

Het World Forum The Hague

Het World Forum The Hague, welke in 2014 ook de award in ontvangst mocht nemen, deed mee in één van de meest uitdagende categorieën, met concurrentie zoals het CCD in Dublin.

 

 

“Deze award bekroont alle inspanningen die we hebben getoond om ons congrescentrum relevant, veilig, duurzaam en gastvrij te maken: door uitgebreide investeringen in renovatie, uitbreiding van onze expertises en een toegewijd team kunnen we kwaliteit bieden in alles wat we doen,”

Aldus Kirsten Vosmer, Commercieel Manager van het World Forum The Hague (GL Events Group).

tourist-tram-den-haag

Topbestemming

Den Haag is een topbestemming aan de Nederlandse kust, met een rijke cultuur en een wereldwijde status op het gebied van vele kennisclusters. De stad is bijzonder goed bereikbaar op 30 minuten met de trein vanaf Schiphol, een van de grootste vliegvelden van Europa.

“We verwelkomen meer en meer congressen en evenementen vanuit Groot-Brittannië ieder jaar, omdat zij Den Haag steeds meer waarderen als topbestemming,” stelt wethouder Karsten Klein van Stedelijke Economie, Welzijn en Havens. “We kijken uit naar 2018, een jaar waarvan we verwachten dat deze groei doorzet en resulteert in een scala aan inspirerende en betekenisvolle evenementen voor de stad.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.