Emirates viert haar 100ste A380 met speciale tarieven

100 vliegtuigen in 9 jaar, de tijd vliegt! Wanneer Emirates dit najaar haar 100ste A380 in ontvangst neemt, wordt dit een première in de luchtvaartindustrie. Met een vloot bestaande uit 260 wide-body vliegtuigen, is Emirates ’s werelds grootste A380 en Boeing 777 gebruiker.

emirates

Ter gelegenheid van deze mijlpaal, introduceert Emirates nu speciale tarieven voor Nederlandse reizigers in alle klassen naar een reeks bestemmingen uit haar wereldwijde netwerk. De actie is geldig op boekingen gemaakt tot en met 21 september 2017.

Dabai naar Amsterdam

Een retourtarief voor een Economy Class ticket naar Dubai vanuit Amsterdam is al beschikbaar vanaf € 380 inclusief belasting en toeslagen. Een Business Class retourticket voor deze route kan worden geboekt vanaf € 1.880 en een First Class ticket vanaf € 4.380. First Class en Business Class tarieven zijn companion fares; de tickets moeten gekocht worden door twee passagiers die ook samen reizen.

 

 

Emirates landt twee keer per dag met de iconische A380 in Amsterdam. Dankzij het uitgebreide netwerk van A380-bestemmingen, kunnen reizigers profiteren van naadloos-aansluitende A380-verbindingen tussen Amsterdam en Azië, de Indische Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland, via de hub Dubai.

 

 

Klanten op alle Emirates vluchten worden verwelkomd door een multinationale cabin crew en kunnen genieten van gastronomische gerechten, exclusieve wijnen en premium dranken. Daarnaast biedt Emirates’ bekroonde in-flight entertainment systeem ice meer dan 2.500 kanalen aan on-demand entertainment met films, tv-programma’s, spellen, audioboeken en muziek van over de hele wereld. Ice is dit jaar voor de 13e keer op rij door Skytrax uitgeroepen tot beste in-flight entertainment systeem ter wereld.

Make-over Onboard Lounge

Passagiers die in First Class of Business Class van de A380 reizen kunnen gebruik maken van de A380 Onboard Lounge. Hier kunnen zij genieten van lekkere hapjes, speciaal-bereide cocktails en exclusieve wijnen en dranken van over de hele wereld. Eerder dit jaar heeft Emirates de Onboard Lounge een complete make-over gegeven, met een nieuw ontwerp gebaseerd op de stijl van luxe jachten. De vernieuwde lounge heeft zijn debuut in de lucht gemaakt in juli dit jaar.

Emirates’ speciale tarieven zijn te boeken tot en met 21 september, dus wees er snel bij. De aanbieding geldt voor vluchten naar Dubai, Bangkok, Mauritius, Auckland en tal van andere wereldwijde bestemmingen. Alle prijzen zijn voor retourtickets, per persoon en alle kosten zijn inbegrepen. De speciale tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid en individuele voorwaarden zijn van toepassing. Vluchten kunnen geboekt worden op www.emirates.com, per telefoon of via reisagenten. Reisagenten kunnen verschillende servicekosten in rekening brengen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.