Emirates nieuwe First Class wordt onthuld in november

Emirates’ vernieuwde First Class product zal voor het eerst getoond worden tijdens de Dubai Air Show in november van dit jaar. De nieuwe cabine, die zijn debuut maakt aan boord van een Boeing 777-300ER, zal beschikken over 6 privé suites in een 1-1-1 lay-out, in plaats van de huidige 8 suites in een 1-2-1 lay-out.

emirates

Naast het volledig vernieuwde First Class product, zal Emirates’ nieuwe Boeing 777-300ER ook verschillende andere nieuwe functies bieden in Business en Economy Class. Emirates zal te zijner tijd de routes aankondigen waarop de nieuwe Boeing 777-300ER ingezet wordt.

 

 

Tim Clark – CEO van Emirates – zegt: “Onze producten en services in alle klassen worden constant verbeterd en uitgebreid. Maar wat onze klanten vanaf november zullen zien in Emirates’ nieuwe 777’s, is een grote renovatie die onze on-board ervaring naar een nieuw niveau brengt. Alle cabines zullen een geheel frisse nieuwe look uitstralen. We zijn enthousiast om de resultaten van jarenlange planning en ontwikkeling die we geïnvesteerd hebben in ons nieuwe First Class product en de totale Emirates 777 ervaring te tonen.”

 

 

Emirates is ’s werelds grootste Boeing 777-exploitant en vliegt met 162 van deze moderne, efficiënte wide-body toestellen naar zes continenten vanuit hun hub Dubai.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.