Neem een duik in ‘s werelds meest luxueuze zwembaden

Met het mooie zomerweer tijdens je vakantie is er niets fijner dan even lekker af te koelen met een verfrissende duik. Nog mooier is het als dat kan in een van ‘s werelds meest luxueuze zwembaden. Meer dan 30% van de wereldreizigers vindt de faciliteiten de belangrijkste reden om een accommodatie te boeken en een waanzinnig zwembad laat niemand aan zijn neus voorbijgaan.

Booking.com

Booking.com

Booking.com nam zelf een duik in haar 1,3 miljoen accommodaties om voor jou de zeven mooiste met de meest ongelooflijke zwembaden te vinden. Deze schitterende zwembaden combineren unieke designs met prachtige vergezichten om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

Malé, Malediven

Stel je eens een luxe accommodatie voor die midden op het water ligt en overal waar je kijkt zie je de uitgestrekte azuurblauwe oceaan. Velassaru Maldives ligt op 25 minuten varen met een speedboot van de internationale luchthaven van Malé en is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Geniet hier van de golven vanuit het prachtige overloopzwembad of vanuit je eigen bungalow of villa.

Santorini, Griekenland

Zwemmen onder de strakblauwe mediterrane hemel terwijl je geniet van het uitzicht op de Egeïsche Zee op het wereldberoemde eiland Santorini is iets wat je een keer in je leven gedaan moet hebben. Grace Santorini is een exclusief boetiekhotel met stijlvolle kamers en een overloopzwembad dat uitkijkt op zee. Smeer je goed in, bestel je favoriete cocktail bij de bar aan het zwembad en je bent helemaal klaar om te genieten van een ontspannende vakantie terwijl je geniet van het fantastische uitzicht.

 

 

Marina Bay, Singapore

Marina Bay Sands heeft het grootste overloopzwembad op een hoteldak en is waarschijnlijk een van de beroemdste zwembaden ter wereld. Daarnaast kijk je ook nog eens uit op de schitterende skyline van Singapore. Dit bijzondere zwembad ligt op de 57e verdieping en is alleen toegankelijk voor hotelgasten. Als je geen zin hebt om te zwemmen, kun je natuurlijk ook gewoon zonnebaden op een van de luxe ligstoelen voordat je de stad gaat verkennen.

 

 

Oneroa, Nieuw-Zeeland

Het zwembad van Delamore Lodge biedt panoramische vergezichten op de Golf van Hauraki en is de beste plek om te ontspannen na het verkennen van Waiheke-eiland of een dagje strand. Een fraaie trap leidt je naar de binnenplaats met een tropisch zwembad met een waterval, een spa in een grot en een sauna. Delamore Lodge in Nieuw-Zeeland heeft ruime suites met kamerhoge ramen en een eigen patio, evenals een privéwijnkelder met bekroonde lokale wijnen, genoeg om van te genieten!

Ko Yao Noi, Thailand

Six Senses Yao Noi ligt verspreid over een schitterend natuurgebied van 10 hectare en biedt rustgevende accommodaties omringd door water en bijzondere uitzichten buiten de stad. De ruime villa’s kijken uit over Phang Nga Bay en zijn allemaal voorzien van een eigen buitenzwembad met ligstoelen. Ook is er een privébutler. Je kunt hier als gast kiezen uit tal van exclusieve activiteiten, waaronder workshops Thaise keuken, wijnproeverijen en films in de openlucht op het privéstrand.

Payangan, Indonesië

Het luxe Hanging Gardens of Bali biedt ruime villa’s met privé-overloopzwembaden. Deze exclusieve accommodatie is de perfecte plek om even lekker niets te doen terwijl je luistert naar de vogels en de gezonde zeelucht inademt. Je kunt ook genieten van gastronomische gerechten met je geliefde, uitkijkend op de oneindig lijkende zee.

Adelboden, Zwitserland

Het Cambrian heeft een buitenzwembad en een spa van 700 m² met uitzicht op de Zwitserse Alpen en is daarom een uitstekende plek om te genieten van een goed glas wijn terwijl je ronddobbert in het warme water van het prachtige overloopzwembad. Vanaf het zonneterras kijk je uit op de bergen en de watervallen, en de lounge biedt een romantische open haard. Wat voor weer het ook is, het heerlijke water van het buitenbad ligt op je wachten!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.