Dit zwembad krijgt een 9,9 op Zoover

Uit meer dan 40.000 reviews van Zoover blijkt dat dit dé tien vakantieadressen zijn die goed worden gewaardeerd dankzij hun zwembaden. Bovenaan de lijst met best gewaardeerde zwembaden volgens Zoover staat het Sherwood Dreams Resort in Turkije. Dit hotel bevat namelijk over een prachtig zwembad en wordt gewaardeerd met een 9,9.

Het Sherwood Dreams Resort in Turkije

Het Sherwood Dreams Resort in Turkije

Op de tweede plek staat het verwarmde buitenzwembad Via Claudia Augusta in Oostenrijk. Met de reviews van Zoover behaalt het een 9,8. ’s Winters bestaat de mogelijkheid op te warmen in de sauna. Het gebied ‘Via Claudia’ is erg geliefd bij wielrenners, die hier lange en indrukwekkende tochten maken.

 

 

Dicht bij huis

Voor best gewaardeerde zwembaden is ver reizen niet nodig, volgens de reviewers. In het prachtige Italië ligt Residence Belmonte Vacanze. Het zwembad van dit complex krijgt een 9,5. Reviewers zijn vooral fan van de echte Toscaanse sfeer die je krijgt in deze appartementen. Ook het Belgische Aqua Mundo Zwembad, de Altschmiede camping in het Duitse Bollendorf en het Nederlandse Wedderbergen in Groningen staan in de top 10 lijst best gewaardeerde zwembaden. Alle drie de baden worden gewaardeerd met een 9,3.

 

 

  1. Sherwood Dreams Resort. Turkije. 9,9
  2. Via Claudia Augusta. Oostenrijk. 9,8
  3. Residence Belmonte Vacanze. Italië. 9,5
  4. SunSeaSleep. Curaçao. 9,5
  5. Royal Nidr. Griekenland. 9,4
  6. Casa Tranquilidad. Spanje. 9,4
  7. Center Parcs Erperheide. België. 9,3
  8. Altschmiede. Duitsland. 9,3
  9. Wedderbergen. Nederland. 9,3
  10. Le Pin Parasol. Frankrijk. 9,2

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.