Handige en gratis online tool ‘Haagse routes’ om stad en strand te ontdekken

Den Haag heeft met Haagse routes een handige, gratis tool ontwikkeld om Nederlands enige stad aan zee te ontdekken. De online wandelroutes op www.denhaag.com/nl/routes nemen je mee naar bekende highlights én verborgen hotspots. Van paleizen en winkelstraten naar restaurants en strand. Iedere route heeft zijn eigen thema met zorgvuldig gekozen bezienswaardigheden. De komende tijd wordt elke maand een nieuwe Haagse route gelanceerd.

Mobiel in de hand

Met je mobiel in de hand navigeer je met Haagse routes moeiteloos als een echte local door de stad en langs het strand. Zonder gids, en je hoeft er niet eens een app voor te downloaden. De Haagse routes zijn gratis te raadplegen via www.denhaag.com. Beschikbaar zijn nu al Hip shoppen, Stijlvol shoppen, Koninklijke wandeling, Door bos en duin naar zee en Langs Haagse stranden. De komende maanden worden bovendien steeds nieuwe routes gelanceerd, zoals Den Haag in 1 dag, Shoppen voor mannen, De insidertour, een Vrede & Recht tour en diverse Fietsroutes.

 

 

De routes zijn speciaal ontworpen voor de smartphone. Zet je gps aan en de Haagse routes leiden je door de stad. Er zijn vier taalversies: Nederlands, Engels, Frans en Duits. Bondige wetenswaardigheden per locatie of evenement leiden naar uitgebreide informatie op denhaag.com. De Haagse routes zijn voorzien van nauwkeurige aanwijzingen zodat je zeker langs de leukste plekken loopt.

 

 

Uniek concept

Diverse steden en internationale aanbieders bieden al tools aan waarmee je tijdens je vakantie of uitstapjes een route langs interessante plekken kunt lopen. Geen enkele partij biedt echter routes aan langs POI’s (Points of Interest) én tijdelijke evenementen, zoals festivals en tentoonstellingen. Het innovatieve Haagse routes biedt die mogelijkheid wel: locaties én evenementen op het denhaag.com-platform. De belangrijkste katalysator en case hierbij is het Smart Shopping-project dat slimme initiatieven opzet rond het winkelaanbod. Haagse routes heeft dan ook meerdere shopping routes.

De illustraties voor Haagse routes zijn speciaal gemaakt door de digitale artiest Guillaume Kurkdjian. Voor elke route heeft hij een aparte animerende illustratie ontworpen. Terwijl denhaag.com zeer beeldgeladen is, worden de Haagse routes met deze nieuwe illustraties duidelijk onderscheiden van het overige aanbod.

Haagse routes is bijzonder want…

  • – helemaal geïntegreerd binnen denhaag.com, dus geen aparte app die je moet downloaden.
  • altijd actueel.
  • uitgebreide informatie in vier talen over alle plekken.
  • nauwkeurige aanwijzingen per route.
  • niet alleen locaties, maar ook evenementen.
  • gratis.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.