Een bijzondere reis tijdens de zomervakantie van 2017

Het is elk jaar weer een hele klus om uit te zoeken wat een geschikte bestemming voor de zomervakantie kan zijn. Gelukkig is dit door de komst van het internet wel een stuk gemakkelijker geworden. Waar je vroeger op je vrije dag langs het reisbureau moest gaan, om een aantal gidsen te gaan halen die je dan thuis kon bekijken, vind je nu alles overzichtelijk en snel online.

Ook het aanvragen van een visum is een stuk gemakkelijker geworden. Het is niet meer nodig om naar de ambassade, van het land dat je wilt gaan bezoeken, te gaan om een visum aan te vragen, nee tegenwoordig regel je dit zelf snel en voordelig online en er is nu een site die het je wel heel gemakkelijk maakt. Op www.ct-visumdienst.nl kun je voor verschillende bestemmingen met een paar klikken op de muis een visum voor jezelf en voor de andere gezinsleden aanvragen.

Een land dat de moeite waard blijft om te bezoeken deze zomer is natuurlijk Turkije. Hoewel veel toeristen een reisje naar Turkije boeken vanwege de zon, de zee en het strand, kun je er ook bijzondere plekken bezoeken en samen met je gezin van de ongerepte natuur gaan genieten. Denk hierbij eens aan plekken als Pamukkale, Cappadocië en het Göreme National Park.

Of je kunt er natuurlijk gewoon voor kiezen om je in de watten te laten leggen in één van de all-inclusive hotels aan de Turkse Rivièra. Wat je plannen ook zijn, boek je reis snel want dat is voordeliger door vroegboek-kortingen en dan kun je ook meteen via CT-visumdienst je visum Turkije in orde maken.

 

 

Andere landen waar je trouwens ook geweldige all-inclusive hotels vindt, zijn Egypte en Kenia. Deze Afrikaanse schatten zijn natuurlijk populair vanwege de aantrekkelijke hotelvakanties, maar voor de liefhebber van cultuur en natuur zijn dit zeker ook twee landen waar je geweest moet zijn.

Als je van plan bent om Amerika of Canada deze zomer te bezoeken, dan kun je naar de site van CT-visumdienst surfen en eenvoudig zelf je ESTA Amerika of ETA Canada aanvragen voor de periode dat je het land wilt gaan bezoeken.

Vanaf nu is het ook mogelijk om hier je visum voor Sri Lanka te kopen. Ontdek de stad Colombo, bezoek de mooie stad Kandy of ga lekker naar een onvergetelijke plaats aan de kust zoals Negombo.

Sri Lanka is een zeer aantrekkelijk vakantieland en dit land kun je echt prima tijdens de zomervakantie van 2017 met het hele gezin bezoeken. Er is van alles te zien en van alles te beleven en je zult merken dat een verre reis niet altijd duur hoeft te zijn.

 

 

Het klimaat is geweldig en het eten is heerlijk, kortom een prima bestemming voor de zomervakantie. Op de site van CT-visumdienst is de hele procedure voor het aanvragen van een visum in het Nederlands te doorlopen en je ontvangt je visum meestal al binnen enkele dagen. Een ander groot voordeel van je visum via deze site bestellen is het voordelige tarief van je visum. Dus wacht niet langer en kies snel jullie volgende vakantiebestemming.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.