Endemol Shine en MTV brengen Nederlands grootste online reisprogramma Wander naar tv

Na miljoenen views te hebben verzameld op YouTube is het reisprogramma Wander vanaf maandag 5 juni dagelijks om 16.30 uur te zien bij Viacom-zender MTV. In Wander beleven presentatoren, acteurs, vloggers, modellen en andere influencers spectaculaire avonturen in de mooiste uithoeken van de wereld.

endemol-wander-programma

Zo reist MTV-host Kay Nambiar samen met Guido Spek (GTST) af naar Cuba, duiken Kaj Gorgels (bekend van MTV’s Dutch Ridiculousness) en 3FM-DJ Kaj van der Ree met haaien in Zuid Afrika, stappen Kim Feenstra en Veronica van Hoogdalem in de bizarste achtbanen van Japan en gaan Tess Milne en haar tweelingzus Lisa op zoek naar het Noorderlicht in IJsland.

 

 

De samenwerking rondom Wander sluit goed aan bij ons merk. Niet alleen weten we dat reizen een belangrijk thema is in het leven van de MTV-kijker, het is ook een logische cross-over tussen linear en online. Wat het voor ons extra interessant maakt, is dat Wander verschillende influencers volgt die al verbonden zijn aan MTV. Zo is Kay Nambiar al jaren MTV presenter en is Kaj Gorgels te zien als co-host in Dutch Ridiculousness.

– Saskia Baaij-Verhoeven, Head of Youth of Music / MTV Benelux

programma-endemol-wander

Deze ontwikkeling laat zien dat YouTube al steeds meer professionele content biedt. Formats als Legends of Gaming (ESN), Concentrate (RTL) en dus ook Wander kunnen zich vrij ontwikkelen op YouTube, maar zijn kwalitatief zo hoogwaardig dat ze de overstap naar de traditionele media makkelijk aan kunnen.

– Frank de Wit, Hoofd EndemolShine Beyond Nederland

 

 

Wander wordt geproduceerd door Endemol Shine Beyond, het digital first label van Endemol Shine Nederland. Alles over Wander vind je op www.wandertravel.nl. Uitzending: Wander is vanaf 5 juni van maandag t/m donderdag om 16.30 uur en op zaterdag om 11.00 uur te zien bij MTV.

wander-programma-endemol

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.