Wil je de drukte op Schiphol vermijden? Goed alternatief: vlieg vanaf Duitsland!

Lange wachtrijen op Schiphol en tientallen gemiste vluchten door de drukte. De voorjaarsvakantie was een flinke beproeving voor de nationale luchthaven en ook voor de naderende zomervakantie geldt een waarschuwing voor aanhoudende drukte.

foto-vliegvakantie

Hoewel Schiphol vandaag nieuwe maatregelen aankondigde met extra personeel en beveiligingspoorten, blijft de wachttijd lang. D-reizen en VakantieXperts, bij elkaar goed voor 450 fysieke reisbureaus en ook online verkoop, bieden een interessant alternatief: vliegen via Duitsland. Kortere wachttijden, lagere parkeerkosten én scherpe tarieven zijn belangrijke voordelen.

 

 

Uitgebreid reisaanbod

Voor miljoenen Nederlanders is één van de Duitse vliegvelden dichterbij dan Schiphol. D-reizen en VakantieXperts bieden een keur aan vliegvakanties via Düsseldorf Airport, Münster-Osnabrück en Niederrhein-Weeze; luchthavens binnen een uur van de Nederlandse grens, mét een korte wachttijd. Door het aanbieden van vliegvakanties vanaf Duitsland kunnen D-reizen en VakantieXperts extra vluchtmogelijkheden en bestemmingen presenteren, en dat tegen scherpe prijzen. Naast vliegvakanties hebben D-reizen en VakantieXperts ook nog andersoortige reizen van Duitse touroperators in hun vernieuwde en uitgebreide aanbod.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.