Goedkoop vliegen met de Air Transat sale

Ook Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, houdt uitverkoop. Dankzij de voordelige Air Transat Seat Sale die vandaag van start gaat en die loopt tot en met 30 januari, genieten reizigers van nóg voordeligere retourtarieven richting Canada.

150-jarig bestaan

In 2017 is het feest in Canada. Dit jaar viert het land niet alleen haar 150-jarig bestaan, met hierbij gratis toegang tot alle nationale parken ter ere van deze mijlpaal, ook blaast Montreal 375 kaarsjes uit. Snel zijn is de boodschap, want na Lonely Planet afgelopen oktober, tipt nu ook The New York Times het land als dé must-visit bestemming voor 2017. Zo prijkt Canada bovenaan de lijst van “52 Places to Go in 2017” die de krant vorige week publiceerde.

 

 

Seat Sale vanaf vandaag

De zomerdienstregeling van Air Transat vanuit Amsterdam gaat van start op 20 april 2017. Air Transat biedt directe vluchten aan naar Toronto, Calgary en Vancouver met doorverbindingen naar Montreal en Québec. Met de voordelige Seat Sale die vandaag start en loopt tot en met 30 januari, kunnen reizigers al vanaf €405 retour naar Toronto en vanaf €659 retour naar Vancouver vliegen vanuit Amsterdam. Dankzij deze gunstige retourtarieven van Air Transat wordt reizen naar Canada nog toegankelijker voor de Nederlandse vakantieganger.

 

 

Wie is Air Transat

Air Transat is de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Jaarlijks vervoert zij circa drie miljoen passagiers naar 60 bestemmingen in 25 landen wereldwijd. Air Transat beschikt over een vloot van 21 Airbus A330’s en A310’s. De vakantieluchtvaartmaatschappij, waar zo’n 2.000 medewerkers werken, is onderdeel van Transat AT Inc. in Montreal. Transat A.T. Inc. is een geïntegreerde, internationale reisonderneming met bestemmingen in meer dan 60 landen die in meer dan 50 landen kunnen worden geboekt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.