Met Air Transat voordeling naar Canada

Het worden volgend jaar feestelijke vluchten met Air Transat richting Canada. Het land is benoemd tot dé nummer 1 reisbestemming voor 2017 door Lonely Planet. Bovendien viert Canada in 2017 haar 150-jarig bestaan.

vliegtuig-air-transat

Lonely Planet is een uitgever van reisgidsen en magazines die oorspronkelijk bekend waren bij backpackers, maar die nu door een breed publiek worden gelezen. Ieder jaar brengen ze verschillende rankings uit die veel autoriteit hebben op reisgebied. Voor 2017 hebben ze Canada aangewezen als het beste land om naar toe te reizen in de ‘Best in Travel 2017 – top 10 countries’. ”Canada viert in 2017 het 150-jarig bestaan. Geen beter moment om erheen te reizen en de geweldige natuur van het land te ontdekken!” aldus Sara van Geloven, hoofdredacteur Lonely Planet Traveller.

 

 

Seat Sale vanaf vandaag

Air Transat biedt vanuit Amsterdam directe vluchten aan naar Toronto, Calgary en Vancouver. Met de Seat Sale die loopt van 28 oktober tot 10 november zijn reizigers nog voordeliger uit: naar Toronto vliegen passagiers al vanaf €427, naar Vancouver vanaf €666 en naar Calgary vanaf slechts €674. Deze gunstige retourtarieven maakt reizen naar Canada zeer bereikbaar voor de Nederlandse vakantieganger.

 

 

Gratis toegang nationale parken

2017 is een uitstekend jaar om Canada te ontdekken. Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan krijgen bezoekers van Canada gratis toegang tot de nationale parken. Canada is dun bevolkt en heeft maar liefst 48 nationale parken met prachtige gebieden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.