Seabourn kondigt Signature Savings Event 2017 aan

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, heeft haar meest recente editie van het jaarlijkse Signature Savings Event aangekondigd. Het biedt reizigers in 2017 en 2018 uitzonderlijke besparingen en vele extra’s op geselecteerde cruises met de prijswinnende vloot van intieme, all-suite schepen.

Het Signature Savings Event geeft gasten op geselecteerde cruises aanzienlijke voordelen zodat zij in staat zijn de wereld met Seabourn te zien. Deze voordelen zijn onder andere:

  • Gratis upgrade naar een veranda suite
  • $1000 boordtegoed per suite voor de penthouse en premium suites
  • $400 Ventures by Seabourn excursie tegoed per suite op de 2017 Alaska cruises
  • Retourvluchten (economy class) voor slechts €199 per persoon, geldig op de 2017 Europa afvaarten
  • Besparingen tot 15% op combinatiereizen

 

 

“Onze Signature Savings Event biedt bijzondere voordelen voor reizigers die op zoek zijn naar een ultraluxe vakantie op de meest verfijnde cruiseschepen die op de oceanen varen.”, aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Met onze 4 schepen die honderden havens op alle 7 continenten aandoen, is dit het perfecte moment voor gasten om te boeken en te profiteren van geweldige besparingen op een uitgebreid aanbod van schepen, suites en afvaarten.”

 

 

Seabourn’s Signature Savings Event is van toepassing op geselecteerde wereldwijde cruises in de Middellandse Zee, Noord Europa, Antarctica en Patagonië, Atlantische oversteken, Arabië en India, Azië, Canada & New England, Caribisch gebied, Panamakanaal, Zuid-Amerika en meer. Een compleet overzicht van de cruises, besparingen en extra’s is te lezen op de site van Seabourn.

Onderscheidende elementen

De intieme schepen van Seabourn bieden unieke onderscheidende elementen: ruime, zorgvuldig ingerichte suites, velen met veranda; voortreffelijk dineren in meerdere restaurants; open bars; heerlijke wijnen tijdens lunch en diner; prijswinnende service en een ontspannen sociale sfeer waardoor gasten zich aan boord direct thuis voelen. De schepen varen het hele jaar over de wereld naar de meest aantrekkelijke bestemmingen, UNESCO werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en bestemmingen. De rederij groeit verder met het nieuwste schip, Seabourn Ovation, dat in het voorjaar van 2018 geïntroduceerd wordt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.