De 21e route van Wizz Air vanaf Eindhoven gaat naar Varna

Wizz Air heeft vandaag aangekondigd dat zij per juli 2017 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en de luchthaven van de stad Varna aan de Zwarte Zee kust in Bulgarije.

virna-wizzair-eindhoven-21

Modern en stil

De route van Eindhoven naar Varna zal 2x per week op donderdag en zondag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 23 juli 2017. Varna is de 21e bestemming die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aanbiedt en de tweede bestemming die Wizzair in Bulgarije gaat aanvliegen.

 

 

Varna is met haar 350.000 inwoners de derde stad van Bulgarije en de belangrijkste havenstad van het land. De omgeving van de stad is ook toeristisch zeer bekend met de prachtige Zwarte Zee stranden, ook wel de Goudkust genoemd. De Goudkust waarvan de legende vertelt dat gouden schatten ooit veranderd zijn in schitterend goudkleurig zand, herbergt naast Varna met haar mooie boulevard en talrijke winkeltjes en restaurants ook de aantrekkelijke badplaatsen Albana, Sveti Konstantin en Obzor.

 

 

Wizz Air vliegt vanaf Eindhoven Airport naar de volgende bestemmingen in Centraal- en Oost-Europa:

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.