Hongarije

Hongarije is een heel anders dan landen die je kent in Europa. De taal is niet herkenbaar voor ons westerlingen en de keuken is bij veel reizigers onbekend. Behalve de goulash natuurlijk die iedereen kent. Veel kampeerders kennen Hongarije van het Balaton meer, waar je voordelig terecht kunt op de campings met je caravan, vouwwagen of camper.
hongarije-donau-kajak

Landschappen: de heuvels en het laagland. De talloze natuurlijke bezienswaardigheden die hier te vinden zijn worden in twee Nationale Parken en diverse Landschappen gekoesterd en ontsloten. Hongarije heeft een turbulente geschiedenis achter de rug die zich weerspiegelt in de teloorgang van vele burchten, kastelen en kuurbaden. Maar er zijn nog genoeg prachtige bouwwerken en staaltjes van architectuur over. Ook de moderne tijd laat zijn blauwdrukken achter: Boedapest kent inmiddels niet alleen wellness resorts, golfbanen en een racecircuit, maar ook metrotunnels, hedendaagse verkeersbruggen en hypermoderne bouwwerken van glas en metaal alsmede een concertzaal van de eenentwintigste eeuw!

Blijf op de hoogte van Hongarije met onze inspirerende nieuwsbrief!

Reizen naar Hongarije

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Hongarije

Toeristische Dienst van Hongarije

Louizalaan 365 bus 17
B-1050 Brussel
België
Telefoon: +3223468630
URL: http://nl.gotohungary.com

twitter
Facebook: www.facebook.com/Verkeersbureau-Hongarije
YouTube: youtube.com/Hungary
Pinterest: pinterest.com/hungarytourism

 

Neem contact op met Verkeersbureau Hongarije

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!
  • Schrijf je vraag in het Engels.