Wizzair opent 20e route vanaf Eindhoven Airport: Niš in Servië

Wizzair heeft vandaag aangekondigd dat zij per augustus 2016 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Niš “Constantin the Great”, de luchthaven van de stad Niš in Servië. Niš is, na Belgrado, de tweede bestemming in Servië die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aan gaat bieden.

Eindhoven airport

Eindhoven airport

De route van Eindhoven naar Niš zal 2x per week op maandag en vrijdag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 1 augustus 2016. Met de start van de route naar Niš bereikt Wizzair een mijlpaal op Eindhoven Airport; het is de 20e bestemming die de Hongaars/Zwitserse luchtvaartmaatschappij aanbiedt vanaf Eindhoven Airport. Daarnaast is Niš de vierde nieuwe bestemming die Wizzair dit jaar gaat vliegen, naast Lublin in Polen, Timisoara in Roemenië en Kaunas in Litouwen.

 

 

Niš is met haar 300.000 inwoners de derde stad van Servië. Niš is een belangrijke industrie-, universiteits- en handelsstad en het is een van de oudste steden van de Balkan. Gelegen op de kruising van wegen naar Istanbul, Belgrado, Sofia en Griekenland ligt het op een economisch en militair strategische plaats. In het Romeinse Rijk heette de stad Naissus (stad van de nimfen).

 

 

Wizzair vliegt vanaf Eindhoven Airport naar de volgende bestemmingen in Centraal- en Oost-Europa: Riga (Letland), Vilnius, Kaunas (Litouwen), Gdansk, Katowice, Wroclaw, Poznań, Warschau, Lublin (Polen), Brno (Tsjechië), Budapest, Debrecen (Hongarije), Belgrado, Niš (Servië), Tuzla (Bosnië-Herzegovina), Skopje (Macedonië), Bucharest, Cluj-Napoca, Timişoara (Roemenië) en Sofia (Bulgarije).

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.