Groter aanbod in kleine maar fijne campers in Amerika

Omdat ze wendbaarder en zeker niet duurder zijn, heeft WorldWide Campers het aanbod in Amerika uitgebreid met de vloot kampeerbusjes en kleine campers van Campervan North America. WorldWide Campers komt daarmee tegemoet aan de groeiende vraag bij reizigers die graag op plekken komen die anders onbereikbaar zouden zijn, zowel in de natuur als in de stad.

kamp-opzetten-world-wide-campers

Behoefte

De behoefte aan kleinere campers, die het comfort van de grotere broers met flexibelere routemogelijkheden combineren, groeit vooral onder jongere reizigers. Zij willen vaak dieper kunnen doordringen in de natuur én in de steden. Maar ook de avonturiers op leeftijd zoeken vaker een alternatief voor de in Noord-Amerika gebruikelijke 25-voetscamper. Die mag daar hooguit een middenmoter zijn, voor ons Europeanen is het een bakbeest dat met zijn bijna acht meter toch net iets meer concentratie op de weg vergt dan wenselijk is tijdens een ontspannende vakantie. De extra ruimte aan boord voegt naar hun idee dan niet zoveel toe en leveren ze graag in ten behoeve van wat relaxter rijden.

 

 

Met het toevoegen van de kampeerbusjes en campers van ‘Europees formaat’ uit het wagenpark van de nieuwe partner Campervan North America, vult WorldWide Campers een gat in de markt. Dit type kampeerauto’s is weliswaar niet nieuw, maar waren tot nog toe eigenlijk nauwelijks beschikbaar met sanitair en vaste bedden. Ook konden ze qua huurprijzen nauwelijks concurreren met het overweldigende aanbod aan de standaard 25-voeters.

 

 

Door de samenwerking met Campervan North America brengt WorldWide Campers hier verandering in. Behalve de kleine kampeerbusjes komen nu ook 2 kleine campertypen beschikbaar die wél alle comfort bieden die de verwende Europese kampeerder verlangt. Een extra voordeel van de kampeerbusjes en kleine campers is dat ze bijna op alle parkeerplaatsen zijn toegestaan. Campervan North America biedt 3 verhuurlocaties aan: Las Vegas, Seattle en Bozeman in Montana, het perfecte startpunt voor een rondreis waarbij Yellowstone National Park centraal staat.

Wereldwijd en divers aanbod

WorldWide Campers is een Nederlandse online camperverhuurder die samenwerkt met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Ook vertrek in Nederland vanuit Amsterdam/Almere en Nijkerk is mogelijk. Het aanbod varieert van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers en Recreational Vehicles (RV’s). Op de website van WorldWide Campers kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen of aanvragen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Ook vindt men hier meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar zijn op 030 – 6974964.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.